Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nem bírom egyedül, mit csináljak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem bírom egyedül, mit csináljak?

Figyelt kérdés
Pár hete szakítottam a barátommal, nem volt nagy szerelem, egy hónapot jártunk csak. Viszont nem bírom egyedül azóta, nem tudok mit kezdeni magammal, unatkozok és a szex is hiányzik. Hol ismerkedjek szerintetek (net kizárva, már régebben próbáltam és nem jött be)? 20/L
2010. febr. 4. 19:35
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
sztem olyan helyekre járj, ami az érdeklődésednek megfeleé. pl ha rocker vagy, járj koncertre, ha discos, akkor discoba, ha szereted a művelt srácokat, akkor könyvtárba, aztán majd csak leszólít valaki.
2010. febr. 4. 19:40
 2/11 anonim válasza:

Írj nekem...:) én is unatkozom

Na de komolyra fordítva a szót!

Barátok,barátnők,kutya,macska,tv,film,zene,séta...számtalan variáció van!

Hol ismerkedj? menj közösségbe,emberek közé, koripálya stb...

2010. febr. 4. 19:40
 3/11 anonim ***** válasza:

Én nem kerestem kifejezetten netem, csupán hagytam lehetőséget a másik embernek az ismerkedésre. Volt kapcsolatom netes ismerkedésből. Jó volt :)

Szerintem se neten keresd elsődlegesen, de a lehetőséget meg kell hagyni az ismerkedésre (sose tudhatod hol találsz rá egy megfelelő személyre). Megint egyedül vagyok. Haverokkal szoktam elmenni pár helyre, majd lesz vmi, de nem rohanok le senkit durván.

Egyébként menj Te is emberek közé ;)

Laci

2010. febr. 4. 19:42
 4/11 anonim ***** válasza:
Ne parázz, lesz másik! Ha van baráti köröd, menj velük. De ne keresd őt görcsösen, akkor jön össze, amikor nem is számítasz rá. Szüleim például a vonaton találkoztak.
2010. febr. 4. 20:33
 5/11 anonim ***** válasza:

Bár tudom, hogy azt írtad a net kizárva, de azért cserélhetnénk képet, hátha mégis szimpatikusak lennénk egymásnak.

21/F

2010. febr. 4. 20:38
 6/11 anonim ***** válasza:

Laci tök aranyos: mindenhol aláír:))

Szerintem se zárd ki a netes ismerkedés lehetőségét: én ott leltem rá életem szerelmére!:)

2010. febr. 4. 20:42
 7/11 anonim ***** válasza:

Muszáj, különben nem ismernek rám :P

Laci

2010. febr. 4. 20:47
 8/11 anonim ***** válasza:
én is egyedülálló vagyok, és sokszor, nagyon sokszor szörnyen magányosnak érzem magam és majd meg tudnék halni tőle!! 768765/F
2010. febr. 4. 21:31
 9/11 anonim ***** válasza:
van 1 jó receptem szexhiányra: végy 1 rezegtethetős vibrátort, majd add hozzá a puncidhoz, az eredmény garantált orgazmus;)
2010. febr. 5. 00:50
 10/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. szexhiányra inkább egy pasi lenne a legjobb megoldás, mint vibrátor:)
2010. febr. 5. 19:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!