Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az "gáz", ha előtte megkérdezem a lánytól, hogy megpuszilhatom-e (szájrapuszira gondoltam)?
A lány ad jeleket, amiket meg kell látnod és értened hogy mi kell neki. Lehet hogy hamar megy, lehet hogy kis időbe bele fog telni, de ne rohand le. Ha látod rajta (miután érted a jeleket), akkor finoman húzd magadhoz közel, és... ;)
Egyébként azért esik rosszul neked, mert bele éled magad nagyon. Indulj egy alapról, pl már annak örülj hogy ott van veled. Minden egyéb plusz, már ajándék ami történik :) Persze a kellő időben lépned kell, csak lásd mit szeretne :)
"A lány ad jeleket, amiket meg kell látnod és értened hogy mi kell neki."
Nem volt még barátnőm, és én sajnos nem értem a jeleit :(
Bocs, az előzőhöz nem írtam a nevem.
Nos, a jeleket idővel megtanulod "meglátni", értelmezni. Nem fog elsőre hibátlanul menni, és írtam is hogy bele fog telni egy "kis" időbe mire látod és érzed rajta mit szeretne. Ne add fel, csináld ugyanígy tovább, óvatosan, és figyeld meg milyen szavaidra hogy reagál. Menni fog ez ;)
Laci
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!