Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen filmre vigyem?
Figyelt kérdés
Elhívnék egy lányt moziba, de egyszerűen a mostani felhozatalból nem tudok választani. Valamelyik túlságosan utal arra, hogy mit szeretnék, a mssik pedig animàciós egészestés mesefilm...2015. jan. 2. 10:37
1/9 Takacs Laszlo 15 válasza:
Vidd el valamelyikre,Ami neki is tetszik.
2/9 Bino válasza:
Szerintem kérdezd meg, hogy ő melyikre menne legszívesebben.
3/9 anonim válasza:
Vagy várd meg a február 12-t és menjetek el a Szürke 50 árnyalatára,TUTI siker :D:$
4/9 anonim válasza:
Január 15-től lesz A bolygó neve: Halál, az tuti siker!
5/9 anonim válasza:
A szerb filmre, ha még adja valamelyik mozi:D
6/9 anonim válasza:
a hetedik fiú. elég gagyinak tűnik ahhoz, hogy tudjatok egymással is foglalkozni közben, meg esetleg poénkodni a szar klisés jeleneteken. bár lehet, hogy egy k_rvajó fantasyről van szó. a bemutató alapján itélkeztem most
7/9 A kérdező kommentje:
Förtelmes főnökök 2.
Ez milyen lenne? Vagy nem illik az alkalomhoz?
2015. jan. 2. 11:07
8/9 PearlDiver válasza:
Van valami furcsa és megmagyarázhatatlan.
Persze ha nem csak és kizárólag multiplexben gondolkodsz.
9/9 anonim válasza:
Nekem valahogy eszembe se jutna ugy gondolkodni egy filmen hogy az illik e az alkalomhoz vagy nem..
Sok jó film jött most ki...van miből vàlogatni...A legegyszerűbb tényleg az lenne ha megkérdeznéd neki mihez van kedve,nem? Hiába illik az alkalomhoz a film ha neki mondjuk nem tetszik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!