Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy van ez nálatok nőknél?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy van ez nálatok nőknél?

Figyelt kérdés

Lányok és nők válaszát várnám inkább, de a másik nem véleményére is kíváncsi vagyok.

Miután vége lett az első kapcsolatnak, mennyi idő telt el mire közel engedtetek magatokhoz egy másik fiút, férfit?

Kíváncsi vagyok erre, mert ismerkedtem néhány ilyen lánnyal akik egy rossz kapcsolat(első kapcsolat) után voltak.

Azt vettem észre, hogy nehéz megnyitni őket és sok kétely van bennük.

Abban a hittben vannak, hogy én is olyan leszek, velem is így járnak, holott közel sem.

Meddig tart ez az "állapot"? Mikor áll az ember készen az első kapcsolata vége után egy újabb kapcsolatra?

Sajnos még ott szoktam elrontani a dolgokat, hogy ilyenkor nem merek annyira nyomulni, inkább kedves vagyok. Nem szeretném megbántani ilyenkor.

2015. jan. 1. 20:46
 1/1 anonim ***** válasza:
nekem egyszerre volt kettő, így tehát -2 hónap
2015. jan. 1. 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!