Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ezek a tippek szerinted jók?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

FFDP kérdése:

Ezek a tippek szerinted jók?

Figyelt kérdés

1. jelenet

Lány: Sajnos nem lehet. Egy ritka trópusi betegségem van, ami nem teszi lehetővé, hogy találkozzunk. (vagy valami más átlátszó kifogást hallasz)

Te: (síri csend, egészen addig, amíg a lány újra meg nem szólal. Tehát, ne mondj SEMMIT).

Lány: Halló? Itt vagy még? Mi a baj?

Te: Mi a baj azzal, hogy nem veszem be ezt a marhaságot, amit hallottam?

Lány. Mi ???

Te: Nézd... megígérted, hogy velem találkozol, most pedig le akarsz rázni. Te nem tisztelsz engem és nem tiszteled az időmet. Ebbe NEM nyugszom bele. Nálam az a szabály, ha valaki megígér valamit, akkor elvárom, hogy be is tartsa. Ha pedig nem tudja, akkor legalább két nappal korábban szóljon, hogy más programot csináljak. Világos? Ha ezt el tudod fogadni, akkor nagyszerű, ha nem, akkor szia.

És tedd le a telefont.

Talán extrémnek hat, de működik! A lány ugyanis öt percen belül vissza fog hívni, hogy elnézést kérjen tőled.

2. jelenet

A lányért kell menned, ő pedig több mint 10 percig várakoztat odakint. Esetleg beenged, de közben épp a barátnőjével beszél hosszasan telefonon, ami teljesen felbosszant. Miközben arra vársz, hogy elkészüljön, mondhatsz neki valami ilyesmit:

Te: Kérdezhetek valamit?

Lány: Persze.

Te: Szándékosan vagy velem ilyen bunkó, hogy teszteld a tűrőképességem, vagy észre se veszed magad?

Lány: (tátva marad a szája, szólni sem bír)

Te: Máskor nem várakoztass meg így, oké? Én mindig tisztelettel bánok veled, de elvárom viszont is. Értesz?

Lány: Ö... ö... igen.

Te: Jó. Most pedig kárpótolj valamivel.

Mikor ezt mondod, öleld át és csókold meg szenvedélyesen. Lehet, hogy a végén még fizetned sem kell az étteremben, hiszen a hálószobában töltitek az estét.

Ezek valóban így vannak? Én ilyen keményen biztos nem lépnék fel, szemet hunyok sok minden felett, eszerint inkább csak átnéznek rajtam a lányok?

2010. febr. 4. 17:23
 1/10 anonim ***** válasza:
0%
Honnan szedted ezt a fost?
2010. febr. 4. 17:24
 2/10 anonim ***** válasza:
82%
Igen. A csajok legtöbbje (tisztelet a kivételnek) nem vesz észre magát, amíg seggbe nem rúgod (szavakkal persze :P). Néha kell egy kicsit bunkózni, nem lehetsz mindig nyuszi.
2010. febr. 4. 17:25
 3/10 A kérdező kommentje:

Netről.

A bunkó ellentéte nem a nyuszi. Nem vagyok félős, csak lazábban veszem a dolgokat és nem vagyok ilyen... szerintem nehézfejű.

Amúgy kösz a válaszokat.

2010. febr. 4. 17:28
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem tudom, kicsit hisztisnek tűnik a fickó. Nem Te, hanem a jelenetben szereplő.
2010. febr. 4. 17:30
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem szószerint, de vannak ilyen szituációk amikor csak ez használ. Nők hajlamosak arra, hogy nem veszik észre saját magukat, ilyenkor a másikat hibáztatják, erre jó "ez", meg lehet előzni...
2010. febr. 4. 17:30
 6/10 anonim ***** válasza:
77%
bocs de hány% az esély hogy ugyan ez megismétlödik valakinél.. ^^"?
2010. febr. 4. 17:31
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Meg elég plázapics*nak tűnik ez a lány. Az meg nem nő. Egy igazi, vérbeli harcos lány, az nem így reagál, az Neked ront.
2010. febr. 4. 17:32
 8/10 A kérdező kommentje:

"bocs de hány% az esély hogy ugyan ez megismétlödik valakinél.. ^^"?"

Nem a konkrét példa érdekel, hanem maga az elv miszerint ilyen keményen kell "helyretenni" a hölgyeket.

2010. febr. 4. 17:36
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
szerintem ez hülyeség... ezért megy mostanában egy csomó kapcsolat tönkre, mert ilyen szarságok vannak a neten és mindenki azt hiszi h ez most hú de jó... pedig nem...
2010. febr. 4. 18:01
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát... elég érdekes, de kicsit visszafogottabban talán működik. :P néha nem árt nekünk, hogy észrevegyük magunkat. Viszont ha a lány nagyon sértődős, akkor többet szóba sem áll veled
2010. febr. 4. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!