Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy csajt elviszek Bécsbe kirándulni, meg ott aludni egy éjszakát akkor illene lefeküdnie velem?
Te beteg vagy.
Nos ha én elmegyek valakivel Bécsbe egy éjszakára, akkor le akarok vele feküdni.
Ha feljön hozzám egy pasi, akkor le akarok vele feküdni. (értelemszerűen csak ketten vagyunk)
Ha felmegyek egy pasihoz a lakására, akkor le akarok feküdni vele. (szintén ketten vagyunk)
Tehát nem értem azokat, akik felhívnak magukhoz valakit, majd fel vannak háborodva, hogy rámozdultak.
Éppen ezért én elkerülöm az ilyen helyzeteket, de ha mégsem, akkor az okkal van.
Nos amiről te beszélsz... Ki nem szarja le, hogy ki fizet? Kérte, hogy te fizess? Komolyan azt várod, hogy természetben fizessen helyette? Ha valakitől ezt megkapnám, akkor két pofon mellett még tökön is rúgnám.
Az pedig, hogy illik... Nem, nem illem kérdése a szex.
Más kérdés, hogy illik elkerülni a feleslegesen félreérthető szituációkat, amikor felhívok magamhoz valakit pezsgőzni, majd elküldöm haza, hogy hát mit képzel, csak pezsgőzni hívtam fel.. Senki ne legyen ennyire naiv.
qrvát keresel, tehát fog veled szexelni
lehet én vagyok a maradi, de nekem van pasi barátom, akivel töltöttünk már éjszakát együtt külföldön és nem szexeltünk, először is, mert nem vagyok qrva, mindkettőnknek van kapcsolata, a mi kapcsolatunk meg baráti
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!