Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A társkeresőkre miért nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A társkeresőkre miért nem regisztrálnak hétköznapi lányok?

Figyelt kérdés
Akikkel sétálgatva is lehet találkozni. A társkeresőkön mindenki olyan mű és mesterkélt! Magamhoz hasonló lányt keresnék, talán ezért is nem találok senkit ezeken az oldalakon.
2014. dec. 30. 08:34
 1/9 anonim ***** válasza:
Keress sétálgatva akkor!:)
2014. dec. 30. 08:37
 2/9 A kérdező kommentje:
Nincs elég vér a pucámban, hogy csak úgy szóljak valakihez. :)
2014. dec. 30. 08:46
 3/9 anonim ***** válasza:
Az interneten az vagy aki akarsz senki sem akar szürke átlagos lenni
2014. dec. 30. 09:05
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
teljesen hétköznapi lánykák, csak megjátsszák magukat! :-)
2014. dec. 30. 09:14
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Mert nem jó a netes társkeresés és azok a lányok akik ilyenekre felregisztrálnak azokkal általában valami gond van. Neten ismerkedni nem az igazi, és nem is őszinte, mindig mindenki legjobb színbe próbálja feltüntetni magát pár képről és bemutatkozó szövegről nem tudom meg, hogy ki is ő valújában, és én mint hétköznapi pasi már nem is használom a netes társkeresést, mert nem így kéne párt találni. Persze van aki ott találja meg élete párját, de az elég ritka.
2014. dec. 30. 09:19
 6/9 anonim ***** válasza:
75%

Néztem erről egy kis videót ami elgondolkoztatott.

Egy átlagos lány ha regisztrálna akkor is több 10 levelet kap egy nap férfiaktól az oldalon.

Ettől megnő az egója mert azt látja, hogy ő most mennyire népszerű és van választási lehetősége.

Nagyon ki kell tűnni a tömegből, hogy pont téged válaszon.

A másik a képkirakás dolog.

Mindenki megpróbálja a legjobb arcát mutatni ilyenkor.

Ezek az oldalak olyanok mint egy bolt kirakata.

Te is megnézed a jó cuccokat, nem?

Tehát azért amiért a lányok és nők úgy viselkednek ahogy ezeken az oldalakon, csak mi férfiak tehetünk róla.

Csinálj egy próbát.

Regisztrálj fel egy átlagos lányként egy ilyen oldalra és figyeld a reakciókat. Mennyi levelet fogsz kapni és milyen szöveggel.

Azt fogod látni, hogy tök béna szövegeket használnak a férfiak. Melyik nőt lehet így elcsábítani a mai világban?

Kezdem én is elveszíteni hitem ezekben az oldalakban, jövőre megpróbálok a való életben aktívabb lenni ilyen téren. :)

2014. dec. 30. 09:47
 7/9 anonim ***** válasza:
Igazad van, ha valaki vonzó lányt szeretne magának, akkor ne ezeken az oldalakon keressen hanem bárhol és higgyen benne, hogy sikerülni fog csak ehhez persze türelem is kell.
2014. dec. 30. 13:00
 8/9 anonim ***** válasza:
Ne álmodozzunk már, hogy majd a nyílt utcán fog valaki csajozni meg ilyesmi! Ez egy új századi dolog és nagyon hasznos mert már eleve megtudhatsz az emberről néhány dolgot, és tudsz válogatni. Még mindig 20* könnyebb a netes társkeresés mint a valóságba csakúgy random odamenni, eleve mindenki elfoglalt meg elvan magába, valószínüleg az utcán nem párt keresni vannak a lányok vagy arra várva hogy vki odamegy.
2014. dec. 30. 13:54
 9/9 anonim ***** válasza:
Nem csak nyílt utcán lehet ismerkedni, én se szeretem ezt a random nő leszólítgatást, elég fárasztó, és szerintem nem is jó módszer. Társaságban legjobb ismerkedni.
2014. dec. 31. 09:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!