Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Miért baj, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Miért baj, ha egy pasinak van valami lelki problémája?

Figyelt kérdés
Igen, olyan ami miatt mondjuk eddig még nem volt senkije.
2014. dec. 30. 07:58
 1/6 anonim ***** válasza:
Miért? Baj? Nekem ugyan nem. Szeretek mást is meghallgatni, segíteni,ha tudok. Pszichológus akartam lenni, tanárom szerint van érzékem hozzá és alapból hajlamos vagyok tyúkanyó lenni,és pátyolgatni a lelkeket. Szerintem nem gáz.
2014. dec. 30. 08:03
 2/6 anonim ***** válasza:
73%

"Miért? Baj? Nekem ugyan nem."

Igen, ez az egyszerűbb válasz, ami teljesen jó hozzáállás egy baráttal, vagy ismerőssel szemben. DE. nem tudom elképzelni egy idegen esetén. Szerintem teljesen érthető módon, a lányok is inkább jól érezni szeretnék magukat ismerkedés, randizgatás közben és nem egy akkor kb. még teljesen idegen ember lelkét ápolgatni. Ez nem érzéketlenség, semmi rossz nincs benne, mindenki ilyen. Senki nem akar egy potenciálisan érzelmi csődtömeget a nyakába venni, legyen az nő vagy férfi.

2014. dec. 30. 08:22
 3/6 anonim ***** válasza:
30%
Nekem pl már elegem van a lelkibajos, önsajnáltatós, önbizalomhiányos pasikból. Két ilyen kapcsolatom is volt, amiben én voltam a lelki szemetes. Soha többet. Azóta csak életvidám, egészséges, kiegyensúlyozott, stabil férfiakkal kezdek. Sokkal jobb vidáman együtt élni, mint egy megkeseredett gyereket vigasztalni, aki gyenge mint egy nádszál.
2014. dec. 30. 09:00
 4/6 anonim ***** válasza:
44%
Mert a lányoknak nincsenek érzelmeik, ebből kifolyólag magukhoz hasonló pasit keresnek, aki szintén érzéketlen és csak a szex érdekli...
2014. dec. 30. 09:41
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha ezalatt komoly depressziót értesz, akkor érthető, ha "baj", az ilyesmit nem könnyű kezelni, főleg nem egy kezdődő kapcsolatban. Előbb valamennyire sajnos magadtól kell összeszedned magad (én is átmenetem ezen).
2014. dec. 30. 09:46
 6/6 anonim ***** válasza:
64%

"Ha ezalatt komoly depressziót értesz"

Miért kell rögtön a szélsőségekkel jönni?! A lányoknak a romantikus srácok sem kellenek!

2014. dec. 30. 09:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!