Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz lenne ráírni a srác tesójára?
Figyelt kérdés
Holnap találkozom egy fiúval (ez lesz a 3. "randink"), és írt ma facen, hogy beszélnünk kell, de nem voltam netközelben, most meg már nincs fent. Nem tudom, hogy le akarja mondani, vagy mi lehet... gondolom majd fellép. De a tesója fent van facebookon, és ő néha rám is szokott írni, mert őt már régebb óta ismerem valamennyire. De nem tudom, hogy tudja-e egyáltalán, hogy velem randizgat a tesója (bár elég valószínű, hogy igen). Szóval...arra gondoltam, h ráírok a tesójára, hogy mégis mikor számíthatok rá, h fellép a tesója. Vagy ez így gáz lenne? Inkább ne vonjam bele? Mit gondoltok?
18/L
2014. dec. 28. 23:11
1/8 anonim válasza:
A "beszelnünk kell" nem jelent jót soha.
2/8 anonim válasza:
ha nincs hátsószándékod vele kapcsolatban,akkor nem gáz
3/8 RRR válasza:
ne tedd
reggel korán nézd meg a facedet
4/8 anonim válasza:
Engem személy szerint annyira nem érdekelne,hogy tesóm kivel randizik meg kivel nem. Mindig utáltam döntő bírót játszani :D
5/8 anonim válasza:
Túl needy-nek tűnhetsz, ha már 3.-ra ilyen érdeklődő vagy.
19/L
7/8 anonim válasza:
Nem egyszerűbb kivárni míg belép? Minek írnál rá?
8/8 anonim válasza:
Várd meg,hogy írjon neked.Ennyi idő után még nem lenne jó dolog bevonni a tesóját,mert az picit nyomulósnak hatna,ha megtudná.Majd írd ám meg,hogy mi lett aztán,mit akart beszélni veled!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!