Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segitenetek csajozasban?
Figyelt kérdés
Sziasztok 17 eves vagyok (fiu) apam 12 eves koromban elhunyt sajnos igy nemnagyon volt aki megtanitson ugymond csajozni..
facebookon van egy lany aki erdekel de nemtudom milyen szoveggel vehetnem le a labarol hogy aztan kesobbszemelyesen is talalkozzak vele...
2014. dec. 26. 23:18
1/9 anonim válasza:
Apukám él és soha az életben nem beszéltem vele ilyesmiről ,h hogy kell csajozni
2/9 A kérdező kommentje:
Orulok neki... akkor legyszives segits nekemis
2014. dec. 26. 23:22
3/9 anonim válasza:
Nem jó hozzáállás ha rákészülsz, erőltetett lesz meg úgyis kiderül, hogy az csaj "csajozós szöveg" volt. Mondd neki ami jön.
4/9 A kérdező kommentje:
De pl ha ra irok hogy szia visszair hogy szia utanba mit mondjak vagy kerdezzekk ? Ti mitszoktatok mondani kerdezni ilyenkorr ?
2014. dec. 26. 23:26
5/9 anonim válasza:
Először mondjuk jó lenne valahogy kideríteni, hogy mi érdekli, vagy egyáltalán mivel kapcsolatban van képben (lehet akár egy nem túl régi, társaságbeli esemény, buli, stb. is), mert pl. egy autókat kedvelő lánynál teljesen feleslegesen fogsz próbálkozni mondjuk egy biciklis témával. Amúgy meg ne görcsölj rá, rengeteg jó nő van, de tényleg rengeteg.
6/9 anonim válasza:
Ja és ha megvan a téma se igen-nemmel megválaszolható alap dolgokat kérdezz (pl. szeretsz motorozni? - igen), hanem úgy beszélgess vele, hogy ki tudja és valamilyen szinten ki is kelljen fejtenie magát.
7/9 A kérdező kommentje:
Ahha ertem koszi :)
2014. dec. 27. 08:58
8/9 anonim válasza:
az apukák inkább ne tanítsanak csajozni, az gáz :D
hol laksz? elmegyek én veled csajozni! :D
9/9 A kérdező kommentje:
Haahhaa... ezen jot nevettem... de faternak sok noje volt nagyon sok :D tenyleg :)
Enmeg nemtudok nagyon :D
komarom esztergom megyebe egyebkent xDD
2014. dec. 27. 23:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!