Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Miért baj, ha egy pasi unalmas életet él?
Nekem személy szerint nem baj. Ha velem izgalmas az élete, akkor nincs vele gond :)
Nem tudom, itt hogy jött be az edzés a témába, ha valaki elmegy fél órára a kondiba, szerintem az sem sokkal izgalmasabb, mintha semmit nem csinálna, max hasznosabb. Voltam már konditeremben, és nem mondhatnám, hogy összepisiltem magam az izgalomtól, sőt. Elég unalmas helynek tartom, tehát attól még nem lesz egy pasi élete kevésbé unalmas, hogy oda jár :D
Mit értesz unalmas élet alatt? Dolgozol, hazamész és mondjuk videójátékokkal játszol? Vagy mit? Mert az egy dolog, hogy EGYEDÜLÁLLÓKÉNT mit csinálsz, és teljesen más az, hogy barátnővel milyen programokat szervezel. Ha a barátnőddel néha elmentek kirándulni, moziba, sétálni a városba, korcsolyázni ilyen fantasztikus időben, satöbbi, akkor az már nem unalmas. Egyedülállóként azt csinálsz, amit akarsz, ha te ezt élvezed, akkor senkit nem érdekel, hogy most mások számára unalmas-e, vagy sem. Addig nincs ezzel baj, amíg a barátnőddel programjaid vannak. Miután már a kapcsolat annyiból áll, hogy unottan kapcsolgatjátok a tv-t, és már inkább aludni mentek szex helyett, na, onnantól kezdve már esetleg baj. De különben...
22/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!