Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Miért baj, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Miért baj, ha egy pasi unalmas életet él?

Figyelt kérdés
2014. dec. 26. 13:01
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
8-as: Egy kib.szott irodában ülsz a széken még jó hogy van energiád edzeni utána.
2014. dec. 26. 13:14
 12/18 anonim ***** válasza:
11. Ja ha te meg 12 órán át fát aprítasz fejszével, akkor elvileg nincs is szükséged edzésre. :D
2014. dec. 26. 13:18
 13/18 anonim ***** válasza:
Esetleg te dolgozol favagokent... Nekem annál kicsit jobb munkám van és az a mozgás amit akkor végzek, na ahhoz képest az a fél óra edzesed lofasz
2014. dec. 26. 13:23
 14/18 anonim ***** válasza:
na az előbb még irodában ültem, most meg már én vagyok a favágó? Döntsd már el mit akarsz. :D
2014. dec. 26. 13:24
 15/18 anonim ***** válasza:
93%

Nekem személy szerint nem baj. Ha velem izgalmas az élete, akkor nincs vele gond :)

Nem tudom, itt hogy jött be az edzés a témába, ha valaki elmegy fél órára a kondiba, szerintem az sem sokkal izgalmasabb, mintha semmit nem csinálna, max hasznosabb. Voltam már konditeremben, és nem mondhatnám, hogy összepisiltem magam az izgalomtól, sőt. Elég unalmas helynek tartom, tehát attól még nem lesz egy pasi élete kevésbé unalmas, hogy oda jár :D

Mit értesz unalmas élet alatt? Dolgozol, hazamész és mondjuk videójátékokkal játszol? Vagy mit? Mert az egy dolog, hogy EGYEDÜLÁLLÓKÉNT mit csinálsz, és teljesen más az, hogy barátnővel milyen programokat szervezel. Ha a barátnőddel néha elmentek kirándulni, moziba, sétálni a városba, korcsolyázni ilyen fantasztikus időben, satöbbi, akkor az már nem unalmas. Egyedülállóként azt csinálsz, amit akarsz, ha te ezt élvezed, akkor senkit nem érdekel, hogy most mások számára unalmas-e, vagy sem. Addig nincs ezzel baj, amíg a barátnőddel programjaid vannak. Miután már a kapcsolat annyiból áll, hogy unottan kapcsolgatjátok a tv-t, és már inkább aludni mentek szex helyett, na, onnantól kezdve már esetleg baj. De különben...

22/l

2014. dec. 26. 13:25
 16/18 anonim ***** válasza:
# 14: Írásod alapján kizárt, hogy irodista lennél. Inkább valamelyik gyártósoron ülsz 12 órában...
2014. dec. 26. 13:34
 17/18 anonim ***** válasza:
16. Az előbb még azt írtad irodista vagyok, azért van időm edzeni. Most meg már gyártósoron vagyok, és mégis van rá időm? Össze-vissza beszélsz, szedd össze a gondolataid, mielőtt leírod... :D
2014. dec. 26. 13:36
 18/18 anonim ***** válasza:
Ostoba.
2014. dec. 26. 14:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!