Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tegyek, hogy csináljam?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy csináljam?

Figyelt kérdés
Van a suliban egy srác aki nagyon tetszik, nagyon jó pasi, ezért sok lánynak tetszik, tehát gyorsan kellene cselekedni mert félek, hogy lenyúlják előlem! Csak az az egy probléma van vele, hogy fiatalabb nálam :s, ezért is nem tudom mit tegyek!? Nem tudom, hogy tetszem-e neki... mert még tavaly elég látványosan nézett... néha a szemembe... néha a melleimre... csak hát akkor még nem érdekelt, úgy voltam vele kicsi még hozzám... most viszont nagyon megtetszett... mostanában is szokott nézni... olyan 3msp-ig nézünk egymás szemébe... és utána elfordul. De most is előfordult afféle "látványos nézés". Myvipen már megjelöltem... írni ott nem nagyon szeretnék neki... mert sztem az elég gagyi :S! Tehát nem tudom mit tegyek!? Kérlek segítsetek!!!
2010. febr. 3. 14:58
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Mivel idősebb vagy,tökös csaj vagy,odamégy hozzá....és elkezdesz beszélgetni vele....!Ennyi :)
2010. febr. 3. 15:00
 2/16 A kérdező kommentje:
De mégis miről? Nem tudom... félek, hogy ilyen helyzetben összezavarodnék, és csak hülyeséget mondanék!
2010. febr. 3. 15:03
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem mész oda hozzá akkor nem is lesz belőle semmi. Menj oda beszélgess vele, először csak úgy bármiről, ami éppen jön, aztán majd alakul.
2010. febr. 3. 15:10
 4/16 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy igazad van... de félek... ugyanis elég nagyképűnek látom... gondolom azért ilyen, mert tudja, hogy imádják a csajok... ezért is félek, hogy nem jövök be neki... nem tudom mit mondhatnék neki így elsőre.
2010. febr. 3. 15:27
 5/16 anonim ***** válasza:
0%

Ööööö...te figyu... öööööööö.. csak ööööööööööö... aztat akartam mondani.... öööööööö..ööööööööööööööööö... öööö..

hogy hínak.... ööööööööööööö?

2010. febr. 3. 15:58
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Kezdeményezz beszélgetést vele.:) Ha egy kort írnál, akkor azért többet tudnánk mondani.

-Haxx*

2010. febr. 3. 16:30
 7/16 A kérdező kommentje:
én 17.. ő 15.. lesz.. :S
2010. febr. 3. 21:01
 8/16 A kérdező kommentje:
azaz én 18 leszek.. ő meg 15
2010. febr. 3. 21:02
 9/16 anonim ***** válasza:

Mondjuk derítsd ki, hogy miben jó, és aztán kérdezz rá, pl. hogy hallottad, hogy korizik, mesélje el, hogy hogy kezdődött nála ez a görkorcsolyázás, mert hogy szerinted ez izgalmas. Ha matek példákat old meg szenvedélyesen, akkor az az izgalmas szerinted :-) Esetleg fel is készülhetsz a témában.

De lehet hogy az is elég ha csak a szeme előtt vagy és igyekszel megteremteni mondjuk egy véletlen találkozást, ahol ketten vagytok és meg tud szólítani.

2010. febr. 3. 21:15
 10/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget! Biztos vagyok benne, hogy beválna amit írsz... csak az a baj, hogy ezt a helyzetet nem nagyon tudom megteremteni... azaz pl ma is alig találkoztunk.. és azthiszem csak egyszer kerültünk szemkontaktusba... sajnos olyan alkalom meg nem igazán van ahol csak ketten lehetnénk... szóval nem tudom, hogy hogy kéne ezt!?
2010. febr. 4. 20:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!