Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek olyan helyzetben, ha odalennétek egy olyan pasiért, aki amúgy külsőre nem olyan vonzó?
Sajnos nem. Tapasztalat. Én is belementem egy olyan kapcsolatba, ahol a pasi nem vonzott, de amúgy minden stimmelt vele. Próbáltam meggyőzni magam, hogy ő számomra a tökéletes pasi és, hogy én vagyok az idióta, hogy nem tudom őt elfogadni, de sajnos akkor sem tudtam vele tovább folytatni a kapcsolatot.
Kell azért a fizikai vonzalom is mindkét részről.
Szomorú hogy aki ilyenért van oda az rájön később, hogy mégsincs oda érte.
Tisztelttel: "egy külsőre nem olyan vonzó" srác.
Ha bizonytalan vagy a fiúval kapcsolatban, akkor mindenképpen hagyd a dolgot, mert a te bizonytalanságoddal ő fog ebben sérülni, de nagyon. Az önbizalmát is lerombolhatod később. Szerintem nagyon ritka az, hogy valaki később beleszeret a partnerébe, aki eddig nem tetszett neki. Bár ilyen is előfordul.
Fordítsd meg a dolgot: neked hogy esne az, ha a pasi, akibe fülig belezúgtál, azt mondaná neked, hogy szeret, de nem szerelmes beléd? Magyarán nem vagy eléggé vonzó számára. Összetörnél. Ha jót akarsz a srácnak és magadnak is, akkor hagyd békén, engedd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!