Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Doricicus7 kérdése:
Mit tegyek ha van egy pasiba több mint háromnegyed éve bele vagyok zúgva és most a legjobb baratnőmmel randizik?
Figyelt kérdés
ez a srác kihasznál mindenkit velem elhitetett mindent aztán kiderült hogy csak egy éjszakára kellettem neki, nagyon összetört pedig ez már több mint fél eve volt és egy hete lettem tl rajta kb aztán volt még egy csaj őt is csak lefektette és most tegnap a legjobb baratnőmmel randizott aki amúgy nem is birja a pasit csak elviseli de azért ha megcsókolja vagy ha az ágyába viszi akkor nem ellenkezik. szóval nem tudom most úgy érzem h visszaestem és még mindig nem vagyok túl rajta. lefeküdtem aludni egykor mondván h alszok végigbőgtem az éjszakát és 05:30 kor azaz fél hatkor aludtam el. nagyon rossz érzés kering bennem. imádom a legjobb baratnőmet a szabinát de nem tudom mit csináljak így úgy érzem most nem akarom ltni egy jó darabig h ezt tette velem még akkor is ha azthiszi túl vagyok ezen a dolgon. van ötletetek mit csináljak??2014. dec. 23. 15:12
1/1 anonim válasza:
Voltam már ilyen helyzetben és igen,nagyon tud fájni.A barátnőmre én is haragudtam akkor,viszont megbeszéltük a dolgot.A fiú randira hívta őt amin mind a kettem megjelentünk:)A fiúnak olyan ciki volt ez,hogy hebegve otthagyott minket:)
Nekünk a barátságunk fontosabb volt.
Szerintem beszélj te is a barátnőddel:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!