Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, szerintetek melyik az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, szerintetek melyik az az autó típus, illetve az autó kora, amikor már cikinek számít, és azt mondjátok, hogy ez a kocsi nagyon gáz? Hány éves autó a max amibe beszálltok?

Figyelt kérdés
Tehát pl. gondolom egy 20 éves kicsit rozsdásodó suzukit már lenéztek, hogy ez már igénytelen, de mondjuk mi a véleményetek egy 10 éves Passátról?

#autó #Passat #meikbe száll be
2014. dec. 23. 15:10
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
92%

"Mert te talán busszal jársz?"

Azzal is járok igen. De, hogy valaki annyira sötét legyen, mint te. Igaz, ha már kicsi a farkad, akkor max a kocsidért szeressenek.:D

2014. dec. 23. 15:39
 12/21 A kérdező kommentje:

11.

Neked meg kicsi a melled, és csak azért szeretnek mert busszal jársz xd

2014. dec. 23. 15:54
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

"Hát nem tudom, én pasi vagyok, de azt tudom, hogy igénytelen kocsikba nem szállok be, ha nő lennék akkor meg főleg, mert lenézem azokat, akik nem adnak magukra."

Szóval aki még teszemazt pályakezdő, nem kapott otthonról kezdőlökést, hanem mindent magának kell megteremtenie, és vesz egy használt autót kezdésnek, az igénytelen szerinted. Szánalmas vagy.

2014. dec. 23. 16:11
 14/21 anonim ***** válasza:
0%
A mai lányok már csak 2 évnél fiatalabb 10 milliós alapártól kezdődő kocsiba szállnak be. Akinek nincs ilyen már 20 évesen, azzal már szóba sem nagyon állnak. Légy pénzes, tök mindegy hogyan. Akkor van esélyed. Bár ha nem vagy jóképű, ezt is buktad, mert melléd beújít majd egy jóképű, nagyfarkú szeretőt, és titokban csal majd.
2014. dec. 23. 16:13
 15/21 A kérdező kommentje:

13.

Ha csóró vagy akkor igénytelen kocsival kell járnod? Oké.

2014. dec. 23. 16:27
 16/21 poiu ***** válasza:
11 éves, 185 ezer km, Suzuki. Valaki egy körre? Miért dobnám el, ha megbízhatóan megy?
2014. dec. 23. 16:40
 17/21 anonim ***** válasza:
93%
Hmmm... elég szánalmas ez a kérdés. Én nem az autójáért szeretek valakit. A barátom autószerelő, és odáig van a régi autókért. Trabantja van, amit ő átalakított, szép nagyon, még egy újságba is bekerült, annyira különleges. És van egy Ladája, meg egy nagyon régi Opelje is. Engem ez nem zavar. Tény, hogy magamnak nem ilyet vennék, de most ezért nem fogom elhagyni :DDD Még én is megszerettem az öreg trabit :D
2014. dec. 23. 18:23
 18/21 PearlDiver ***** válasza:
93%

Kérdező, szerintem túl kicsinyesen és külsőségesen gondolkodsz. Ha mindenki így állna hozzá, akkor a férfiak igen nagy részének nem lenne párja, mert nincs autójuk vagy "túl öreg".

Nekem sincs saját kocsim, a barátnőm mégis szívesen utazik velem akárhogy is közlekedünk.

Sok sikert a Passatodhoz.

2014. dec. 24. 00:31
 19/21 anonim ***** válasza:
90%

tök mindegy milyen márka, vagy hány éves, az mondjuk valóban jó, ha kívül-belül tiszta, de az se nagy baj, ha nem az (volt kutyakiképző pasim, gondolhatjátok mennyire volt tiszta és illatos a kocsija...), amitől herótom van, ha valaki a szar kocsiját tunningolja. egy rendesen karbantartott suzukival semmi gáz nincs, de egy 20 éves punto, vagy suzuki, vagy akármi sportkipufogóval, sportkormánnyal, meg olyan "gonosz" lámpával szánalmas.

ja, és nő létemre az én autómban is olyan állapotok uralkodnak, hogy nem ennék meg egy földre leesett kiflicsücsköt.. :)

2014. dec. 24. 01:50
 20/21 anonim ***** válasza:

Nálam nem kocsi függvénye, hogy kivel jövök össze. Nem az alapján szoktam válogatni.

Találkoztam már olyan pasival is, akinek vadi új Mercedese volt, de egyszerűen olyan szinten nem lehetett vele semmiről elbeszélgetni, hogy alig hittem a szememnek, hogy léteznek még ennyire kő bunkó emberek.

A másik eset meg az volt, hogy még anno megismerkedtem egy olyan sráccal, aki 20 éves kocsira gyűjtögetett. Hihetetlenül intelligens, ápolt emberről van szó.

(Nálam nem kérdés, hogy a másodikat választanám, nekem nem éri meg, hogy egy vad paraszt mellett üljek a Mercedesbe, mérföldekkel fontosabb, hogy akivel vagyok jól érezzem magam)

Igaz, én csak a saját nevemben tudok nyilatkozni, de engem ez a téma, hogy kinek milyen kocsija van abszolút nem érdekel. Ezzel nem azt mondom, hogy nem tetszenek az új, szép autók, de hála az égnek nem vagyok olyan felszínes, hogy ez alapján válasszak párt.

Mellesleg nem teljesen hülyeség a kérdésed, mert ismerek 1-2 olyan lányt, akik még a 10 éves Passátodat is egy romhalmaznak néznék. Ezt neked kell eldöntened, hogy megéri-e hosszútávon ilyen lánnyal foglalkozni.

2014. dec. 24. 11:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!