Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » "Nehéz" helyzet egyébként...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Nehéz" helyzet egyébként csak megerősítésre várok. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Van egy lány osztálytársam aki tetszik nekem és 100% hogy én is tetszem neki. Ahogy észre vettem kicsit több mint egy olyan kapcsolat hogy "hmm jó pasi jó csaj járjunk". A lány értelmes okos szép és egy kicsit szűkszavú mind 2en masszőrök vagyunk. Meg is van a 2 gondom. Az hogy ő az osztálytársam és hogy szűkszavú. Kicsit félek az első randitól, szeretném hogy a legjobb legyen. Az első csóktól félek a legjobban nagyon parázós vagyok. Ő párkapcsolatokban minden téren sokkal tapasztaltabb. Aki tud az legyen szíves dobjon meg valami jó tanáccsal!! :) 20/F
2014. dec. 23. 10:52
 1/9 anonim válasza:
Hát nem kell az ilyentől félni. Azzal semmi gond ne legyen, hogy osztálytársak vagytok. Az pont jó így mindennap látjátok egymást, és tudsz rá figyelni, hogy senki ne bántsa. Ha meg biztos vagy benne, hogy tetszel neki veled biztos szóba áll. Lehet azért szűkszavú, mert senki nem megy olyan ember hozzá beszélgetni aki érdekelné. Az első csóktól nem kell félni. Az első randin nem szeretik a lányok ha már a pasi csókolózna. Majd ha eljön az ideje magadtól megfogod csókolni, és akkor majd ő is érezni fogja, hogy itt az idő. Csak ki kell rángatni a visszahúzódottságból a lányt és akkor már minden meg lesz az életedben! Remélem segítettem! Ha van valami más kérdésed csak írj! :)
2014. dec. 23. 13:01
 2/9 A kérdező kommentje:
köszi a választ rendes vagy :) alapból ilyen kis szűkszavú féle de el lehet vele beszélgetni és nehezen barátkozik ő mondta még nekem. felém nyit én is nyitok felé. bizalmas a kapcsolatunk mivel elmondott egy nagy titkot amit kevés ember tud róla. ma írnék neki facebookon hogy tud e velem találkozni így szünetbe. én már megcsókoltam volna amúgy mert többször voltunk ketten az állomáson egy órán keresztül de hát az milyen. :) kényszert érzek már rá. az egyik legjobb barátommal beszéljük hogy már tiszta gáz hogy nem jövünk össze. itt a szünet a lehetőség. Keszthelyen tudnánk találkozni nagy a távolság de nekem nem gond. Egyébként mindketten koleszosok vagyunk. :) Várom válaszod!!!!! :)
2014. dec. 23. 15:57
 3/9 A kérdező kommentje:
Még annyi hogy fenn állhat a "megunás" veszélye. Ugye akarva akaratlanul is egész nap láthatjuk egymást ami természetesen Nem kötelező.
2014. dec. 23. 16:46
 4/9 anonim válasza:
Hát nem kell félni a "megunástól" mivel ha igen szeretitek egymást akkor nem kell félni. Egyébként is attól még hogy jártok nem kell a nap minden percében együtt lennetek. Abban az időben legyél a barátaiddal, és ha majd veled szeretne lenni akkor finoman közli (vagy pont fordítva). Ha meg elmondta a titkát jó úton vagy. Hadd had menjen fokozatosan a kapcsolatotok, és eljön az a pillanat, hogy ő mondja: JÁRJUNK! De erre ne várj sokáig, mert akkor ő azt mondja majd: Ez a pasi megvárat engem... És így át megy egy olyan pasihoz, aki nem váratja meg! Remélem tudtam segíteni! :)
2014. dec. 23. 19:00
 5/9 A kérdező kommentje:
Tudtal igen. :) te amugy hany eves vagy arra igy kivancsi lennek :). Ugy erzem hogy ide nem kellenek szavak hogy jarjunk. Egy ket osztalytars es o is celozgatott olyan mondatokkal hogy jojjunk ossze. Huzni meg nem akarom az idot. Akkor rairok ma hogy mikor lenne jo talalkozni. Szerinted jo otlet? Tokre izgulok :) . Mellesleg 28-an lesz a szulinapja.
2014. dec. 23. 19:18
 6/9 anonim válasza:
20 éves lány vagyok! Nem kell semmitől izgulnod, mert ha beszélgetsz vele akkor nem utasít vissza nekem elhiheted!! :)
2014. dec. 23. 19:29
 7/9 anonim válasza:
Szerintem még ma írj neki!!!!!!!!
2014. dec. 23. 19:31
 8/9 A kérdező kommentje:
Koszi szepen a segitseget. Mazlim van mert szeret korcsolyazni en viszont nem :) es oda el lehet menni. Akkor iroj neki. Koszonok mindent neked :) !!!
2014. dec. 23. 19:36
 9/9 anonim válasza:
Szívesen!!
2014. dec. 23. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!