Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tegyek? Tippek, tanácsok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Tippek, tanácsok?

Figyelt kérdés

Még általános iskolában egy ideig osztálytársam volt egy fiú, aki az édesanyjával elköltözött egy másik városba, így az iskolánkat is ott hagyta.

Egészen nyárig nem láttam őt, vagyis jó 6 évig, de mindig hallottam felőle, mert pár srác az osztályból még tartotta vele a kapcsolatot. Aztán egy buliban, még tavaly, az említett nyáron, megjelent, és az egyik osztálytársnőmmel- mint kiderült, már egy ideje (úgy egy hónapja) jártak.

Mikor megláttam, nem akartam hinni a szememnek. A srác teljesen kikupálódott! Megnőtt, és oltári helyes lett. Még mindig azzal a mosollyal üdvözölt viszont, ami a régi fiúra emlékeztetett. Csodálkoztam rajta, hogy ennyire meglep a változása, de emiatt nem is értem rá boncolgatni az érzelmeimet.

Másnap reggel is találkoztam vele, persze csak futólag, és így nem is volt alkalmunk beszélgetni (nem tudom, amúgy élt volna-e a lehetőséggel, vagy sem). Később is láttam, az őszi szünetben, és igazán akkor kezdtem el érezni, hogy itt több van, mint... nem is tudom, talán mint rég elfeledett osztálytársi "kapcsolat".

Oppá, azt el is felejtettem írni, hogy a buli után szakított az osztálytársammal, de nem tudom, miért (a csaj nem a hűség mintaképe, na..).

Azonban beújult az életem, új iskola (gimnázium), új társak, barátok, szerelem (amiből nem lett semmi... de nem is baj), szóval el is felejtettem őt.

Nemrég álmodtam vele azonban, és olyan jó volt! Csak sétáltunk és beszélgettünk, de mikor felriadtam, szinte visszarimánkodtam (volna) magamat az álomba. Hiányzott. Nem tudom miért, de iszonyatos jó volt vele álmodni. És csak a semmiből, hisz hónapokig nem is gondoltam rá, nem beszéltünk róla, semmi.

Tudom, kicsit vontatottra sikerült a beszámolóm, de ezt ki kellett írnom magamból. Hátha így könnyebben segítetek.

Szeretnék kapcsolatba lépni a sráccal, és szeretném jobban megismerni, de korábbi hibáiból okulva azt szeretném, ha (kicsit) megküzdene értem, ha én is szimpi vagyok neki. Tippek, tanácsok?

Légyszi normális válaszokat írjatok!

Köszi! ^^,

2010. febr. 2. 19:44
 1/3 anonim ***** válasza:
hmm..nehéz dolog. barátkozz vele először, utána majd kialakul :)
2010. febr. 2. 20:16
 2/3 anonim ***** válasza:
Teremts vele kapcsolatot. Természetes úton, de ha am nem találkoztok nyugodtan elhívhatod vhova pl. Beszélgetni.
2010. febr. 2. 22:17
 3/3 A kérdező kommentje:

De nem egy városban lakunk, nem is egy még az iskolánk sem, ha az msn-címét akarnám elkérni egy haverjától, aki mellesleg a jelenlegi osztálytársam egyben, az meg túl feltűnő lenne...

?

2010. febr. 3. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!