Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! Hogyan kezdeményezennek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Hogyan kezdeményezennek a lányok?

Figyelt kérdés
2010. febr. 2. 19:43
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
37%
Lanynak nemszokas kezdemenyeznie... sztem [ Ha hasznos volt nyomd meg a zoldet]
2010. febr. 2. 19:52
 2/11 anonim ***** válasza:
88%
Sztem konkrétan :) Nekem sajna nem esik le ha célozgatnak nemtom miért de így van xD 24/F
2010. febr. 3. 00:34
 3/11 anonim ***** válasza:
84%

Helló!

Kezdeményezz a személyiségednek megfelelően.

Ha visszahúzódó vagy, akkor keresd a szemkontaktust a fiúval (akár ismeritek egymást, akár nem), egy-egy mosoly sokat segíthet.

Ha egy picit bátrabb, akkor odamehetsz hozzá és kérdezhetsz tőle valamit, feltéve, hogy van közös ügyetek. Ha vadidegen, akkor esetleg az "eltévedtem a városban" vagy a "hol van a posta" kérdések sokat segíthetnek. A válaszokból Neked is lejön pár infó a fiúról.

Ha már ismeritek egymást akkor egymás mellett ülve egy lábösszeérintés, kezének megéritése, egy puszi, ha valami kedveset csinál vagy ad.

Ha teljesen be vagy zárkózva, akkor meg vedd fel valamelyik közösségi oldalon és írj neki pár sort. Nem kell egyből gyerekekkel, meg anyóssal megfenyegetni, inkább csak érdeklődj felőle. Ha lesz válasz, akkor van esélyed, ha nincs, akkor más felé érdemes tekingetned.

29/F

2010. febr. 3. 08:30
 4/11 anonim válasza:
46%
Kúrj már meg:D
2010. febr. 7. 16:01
 5/11 anonim ***** válasza:
44%
tapi, nyali.
2010. márc. 2. 22:00
 6/11 anonim ***** válasza:
49%
"Dugunk?"
2010. márc. 2. 22:49
 7/11 anonim ***** válasza:
40%
Ha férfias férfit akarsz fogni magadnak akkor ne kezdeményezz. Ha megelégszel egy félénk monitorfejű gyikkal, akkor nyomulj...
2010. márc. 3. 08:09
 8/11 anonim ***** válasza:
56%
Ha lány kezdeményez, akkor cici ki, poci be, széles mosoly, szemkontakt és egy akármilyen hülye kérdés. Érdemes viszont a kérdést begyakorolni a tükör előtt, hangosan, magabiztosan. A második kérdésed legyen szivatós, válasz után érintsd meg a karját...
2010. márc. 3. 12:10
 9/11 anonim ***** válasza:

sürgősen :D pl egy privát üzivel :P itt és most :)

20/f

2010. márc. 3. 13:33
 10/11 anonim ***** válasza:
34%

nekem egyszer azt mondta egy csaj hogy szeret szexelni, majd kicsivel később azt hogy van barátja

ezt rakd össze XD

inkább csaj ne kezdeményezzen

2010. márc. 3. 13:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!