Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randim. Ha megakar csokolni engedjem?
Na az ilyen kegyetlenkedés miatt lesz egyre és egyre kevesebb "bátor" férfi.
Teljesen normális az 1. randis csók. Ha egy lány nem hagyja hogy megcsókoljam az első randi végéig, akkor azt gondolom hogy nem is akar tőlem semmit sem. Persze ezt úgy kell elképzelni, hogy a randi 2.-3. órájától kezdve jó néhányszor próbálom megcsókolni. Nem úgy, hogy egyszer elutasít aztán elmegy a kedvem. Az elég bu-.zis lenne.
1:
A legutóbbi barátnőmet is az első randinkon csókoltam meg és több mint 2 évet voltunk együtt. Az első randis csók nem jelent semmit abból a szempontból, hogy komoly lesz-e a kapcsolat vagy sem.
2:
Én férfi vagyok és pontosan! Igazad van! Így működnek a dolgok. Én, a férfi próbálkozok rendületlenül, a nők meg ellenállnak amíg tudnak vagy akarnak.
3:
Ez nem kegyetlenkedés, hanem így működnek a romantikus dolgok a nemek között. Aki túl viráglelkű és nem bírja az ilyeneket, annak annyi sikere is lesz az életben a másik nemnél.
21/F
Én ezt nem értem. Ha így húzogat meg eljátsza, hogy nem vagyok rá hatással akkor mégis mit vár? Ha azt látom, hogy nem kellek neki akkor nem fogom erőltetni feleslegesen - nem is beszélve, hogy a kedvem is elmenne az egésztől az ilyen láttán.
1-2 nap belefér ilyen húzogatásba, de hónapokig nem bírnám, elmenne a kedvem tőle hogy itt "szórakozik" velem. Öreg vagyok már bohócnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!