Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Najóóóóó lehet hogy hülyén...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Najóóóóó lehet hogy hülyén hangzik de hogy kell kéretni magunkat? (csaj vagyok)

Figyelt kérdés
Tegnap volt az elsö randim egy tök kedves vicces meg mindenféle ilyen sráccal.... viszont nagyon rámmászott és én ezt nem szeretném! Még amikor véletlenül taliztunk a bátyámmal akkor is álltunk egymás mellett beszélgettünk és utána egyvöl rá.mászott a bátyám elött! Én nem vagyok egy olyan aki tudja „kéretni magát mármint ugy hogy automatikusan...és meg szeretném probálni....Légyszi segitsetek!!!

2014. dec. 20. 09:06
 1/6 anonim válasza:
100%
Figyelj nem akarok semmit se előre jósolni se ez csak le akar feküdni veled...
2014. dec. 20. 09:13
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem kéretni kell magadat, hanem ha nem tetszik amit csinál a másik, leállítani, ennyi csak megy, nem?!
2014. dec. 20. 09:34
 3/6 anonim ***** válasza:
Gyakorold be tükör előtt hogy határozottan azt mondod h "Nem!". Aztánmeg azt, hogy sejtelmesen hozzáteszed, hogy "talán legközelebb..". Aztán ha legközelebb azt hiszi már megkapja, mondd azt, hogy "nem ígértem semmit!" aztán jöhet a sejtelmes "majd meggondolom" és így tovább..
2014. dec. 20. 20:15
 4/6 A kérdező kommentje:

Ezer köszi vibescu :)

az elsö kommentelönek: már kijelentettem neki h nem fogok vele lefeküdni! Úgy hogy ettöl nem tartok ha meg megprobálja és nem elég az h nem akkor majd felpofozom ;)

2014. dec. 20. 22:31
 5/6 anonim ***** válasza:
Ne azt mondd, hogy talán legközelebb, hanem azt, hogy ez még korai. Mert ha azt mondod, hogy legközelebb, akkor legközelebb tényleg akarni fogja, követelőzik, és kellemetlen helyzetbe kerülsz. Nem kell taktikázni, egyenesnek kell lenni. - De ez a fiú semmit nem akar, csak valakivel lefeküdni. Mindegy, hogy kivel. Egyébként nem érteni a leveled végén, hogy mit szeretnél megpróbálni: a lefekvést vagy kéretni magadat.
2014. dec. 21. 11:42
 6/6 anonim ***** válasza:
Ne kéresd magad. Undorító. Utasítsd el, ami nem tetszik, de legyél korrekt.
2014. dec. 21. 16:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!