Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a lány megjegyzi, hogy hasonlítok az egyik álompasijára?
Mobilján háttérképként kinn van egy színész. Megjegyzi, hogy hasonlítok rá. Majd hozzáteszi viccelődve kis szünet után, hogy de ő jobb pasi.
Ez most mit jelentsen? Mit kellett volna reagálni, mert én tojtam rá magasról.
Töltöttkáposzta.
Hasonlítassz Nataliya Poklonskayára... de ő jobban néz ki nálad.
Én nálam az volt, hogy egy bizonyos valóságshowban volt egy ugyanolyan nevű pasi mint én.
És elkezdtünk hülyülni haverral, aki azt mondta, boldog vagyok-e hogy bekerültem a valóságshowba (csak úgy poénból), mire a kiszemelt lány azt mondta, hogy ő sokkal jobb pasi mint én.
Nem tudom, lehet hogy poén akart lenni, nagyon nem az lett, úgymond teljesen megszűnt mindent.
Az a vicces, hogy palija volt, de úgy éreztem még kedvel, így ez nem zavart annyira, mint ez a "bemondás".
Köszönöm az értelmes válaszokat:) Mentek is a zöld kezek.
Ami érdekes számomra, hogy külsőre kétlem hogy hasonlítanék, a viselkedésben inkább, magára a szerepre amit játszik a színész. Nem részletezném, hátha belefut :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!