Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leet hogy arra vár hogy én kezdeményezzem?
Egy srácot 3 éve ismerek,egy gimibe jártunk,ő egy évvel felettem.Sosem volt köztünk semmi,suliba köszönőviszonyban voltunk.Miután másik középsuliba került 2 év alatt 1-2x láttam de akkor sem beszéltünk mert vagy egyikünk nem vette észre a másikat,vagy csak az utsó pillanatba(pl mikor egyikünk leszállt a buszról) stb..
Viszont neten folyamatosan tartottuk a kapcsolatot,kölcsönösen bírjuk egymást.én is kerestem őt,ő is engem.Aztán kb 2hónapja volt egy randink,amit ő kezdeményezett,többször is említette,addig amíg mindkettőnknek jó nem lett az időpont.A randi epég jól sikerül,kb 4 órán keresztül beszélgettünk egy cukrászdában,ahol meghívott sütire,forrócsokira. Elköszönésnél hülyéskedtünk azon hkgy milyen sok időt vártunk a randira,aztán komolyra véve a szót mondta hogy örül hogy találkoztunk.Nem volt semmi a randi alatt csak köszönésnél 2-3 puszi arcra.
Randi utáni héten ő keresett 3x , 1x telób 2x fészen,s azóta is tartjuk a kapcsolatot,mindektten kessuk a masikat,de kovetkezo randirol bem esett szo. Lehet h most nekem kellene kezdemenyeznem?
o 19/f en 17/l
kicsit bátoríthatnád ha te hívnád el, vagy nem elhívnád csak lehetőséget kínálnál
pl: mondod h van 1 tök jó film és most megy a moziba meg kéne majd nézni mert érdekel téged, valószínűleg rákérdez, jobb esetben..
ha nem esetleg te is rákérdezhecc h el jönne e veled :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!