Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Leet hogy arra vár hogy én...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leet hogy arra vár hogy én kezdeményezzem?

Figyelt kérdés

Egy srácot 3 éve ismerek,egy gimibe jártunk,ő egy évvel felettem.Sosem volt köztünk semmi,suliba köszönőviszonyban voltunk.Miután másik középsuliba került 2 év alatt 1-2x láttam de akkor sem beszéltünk mert vagy egyikünk nem vette észre a másikat,vagy csak az utsó pillanatba(pl mikor egyikünk leszállt a buszról) stb..

Viszont neten folyamatosan tartottuk a kapcsolatot,kölcsönösen bírjuk egymást.én is kerestem őt,ő is engem.Aztán kb 2hónapja volt egy randink,amit ő kezdeményezett,többször is említette,addig amíg mindkettőnknek jó nem lett az időpont.A randi epég jól sikerül,kb 4 órán keresztül beszélgettünk egy cukrászdában,ahol meghívott sütire,forrócsokira. Elköszönésnél hülyéskedtünk azon hkgy milyen sok időt vártunk a randira,aztán komolyra véve a szót mondta hogy örül hogy találkoztunk.Nem volt semmi a randi alatt csak köszönésnél 2-3 puszi arcra.

Randi utáni héten ő keresett 3x , 1x telób 2x fészen,s azóta is tartjuk a kapcsolatot,mindektten kessuk a masikat,de kovetkezo randirol bem esett szo. Lehet h most nekem kellene kezdemenyeznem?

o 19/f en 17/l

2014. dec. 14. 14:44
 1/5 anonim ***** válasza:
Igen, esélyes, hogy vár egy kis megerősítésre, hogy "igen te hülyegyerek, nekem is bejössz" :)
2014. dec. 14. 14:46
 2/5 A kérdező kommentje:
és én hogy tudnám kezdeményezni? igazából annak a híve vagyok hogy a fiúnak kellene lépni..:/
2014. dec. 14. 15:40
 3/5 anonim ***** válasza:
Lépett már, utána is keresett. Erősítsd már meg egy kicsit felé, hogy bejön neked.
2014. dec. 14. 17:33
 4/5 asdgdf válasza:

kicsit bátoríthatnád ha te hívnád el, vagy nem elhívnád csak lehetőséget kínálnál

pl: mondod h van 1 tök jó film és most megy a moziba meg kéne majd nézni mert érdekel téged, valószínűleg rákérdez, jobb esetben..

ha nem esetleg te is rákérdezhecc h el jönne e veled :)

2014. dec. 14. 19:52
 5/5 A kérdező kommentje:
igazából van egy olyan érzésem h van nála a képben egy másik lány (konkrét tippem is van,és elég fullos lányról van szó,legalábbis nálam mindenképp jobb). :(
2014. dec. 14. 22:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!