Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha egy csaj féltékeny, akkor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy csaj féltékeny, akkor lehet h szerelmes?

Figyelt kérdés
Szóval van egy csaj aki nagyon féltékeny amikor beszélek a barátnőivel,hülyülünk....És mindig próbál kérdezni tőlem valamit. Lehet h szerelmes belém?? Mert nekem nagyon tetszik. (1 hónapja még a régi pasija tetszett neki nemtudom ígyvan ez még mostis)...:S....Mit tehetnék??
2010. febr. 1. 18:30
 1/7 A kérdező kommentje:
(14/f , 13/l)
2010. febr. 1. 18:36
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem tuti szerelmes, de esetleg táplál érzelmeket irántad azért érezteti ezt.
2010. febr. 1. 18:38
 3/7 A kérdező kommentje:
És mit kéne tennem??? Mert szeretnék vele összejönni
2010. febr. 1. 18:39
 4/7 anonim ***** válasza:
Kezdeményezz, ne várd a sültgalambot, az csak mikró előtt állva szállhat a szádba. Beszélgess vele, nevettesd meg(ez komoly), érintsd meg néha, figyeld a reakciókat, hívd el sétálni(ha épp az idő engedi), teázni, forrócsoki... de kreativitááááás. Érezni fogod ha sinen vagy, csak ügyelj, "ne ajtóstól ronts a házba". Mindent a maga idejébe.
2010. febr. 1. 18:41
 5/7 anonim ***** válasza:

Valószínűleg tetszel neki.. és szeretne veled összejönni..

Erős fogalmazás az h szerelmes.. mivel vannak olyan kapcsolatok akik több éve vannak együtt.. azt hitték h szerelmesek.. aztán rájönnek h még sem..

A szerelem eléggé összetett dolog.. és leírhatatlan.. de ha az vagy szerintem azt lehet érezni..

Viszonozd a kezdeményezését.. próbálj meg kevésbé olyan helyzetet teremteni.. h ő féltékeny legyen..

És adj jeleket arra h neked is tetsziik.. vedd a kezedbe az irányítást..

.. én azt ajánlom h öleld meg.. mondjuk így spontán.. és várd meg h azután milyenek a reakciói ..

És mielött összejönnél vele.. beszélj vele komoly mély dolgokról.. mert fontos egy kapcsolatban h tudjatok beszélgetni.. mivel fiatalok vagytok.. főleg a lány.. lehet h nem jönnétek ki jóól.. (tapasztalat)

Én szurkolok nektek..:)

14/L

2010. febr. 1. 20:00
 6/7 anonim ***** válasza:
Hasmenés? :))))))))))))))) xD
2010. febr. 1. 21:50
 7/7 anonim válasza:
hidd el h a csajok se tudják igazán h mit akarnak 50%esély
2010. febr. 2. 17:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!