Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit jelent ez? (bővebben lent. )

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent ez? (bővebben lent. )

Figyelt kérdés

Egy fiúval, aki nekem nagyon bejön, és állítása szerint én is neki: megbeszéltünk egy találkozót. Háromnegyed órát vártam rá de nem jött. Mit jelent ez? Lehet hogy elfelejtette? Vagy csak hazudott? Szórakozott velem? Légyszi segítsetek!

16/L

2010. febr. 1. 16:55
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

eh.."epic fail"

vagy nemtudom. :D

én is jártam így h elfelejtettem h randi van xD

15/F

2010. febr. 1. 19:00
 12/13 anonim ***** válasza:

Figyelj!

Nincs meg a szama. Az elsö randi utan. Azt mondta a regi nem jo mert elromlott a telefonja. Az ujat nem adta meg. Nem ment el a randira, es te raadasul kerested, es meg az msn röl is eltünt. Nem akarlak bantani, de felejtsd el. Ha akar valamit, akkor majd megkeres, es esdekelve fog bocsanatotkerni, es valami igen hihetö sztorit elö is ad, hogy miert tünt el, de amig ez nem tüörtenik meg, addig tessek ugy tekinteni, hogy aföld szineröl is eltünt, nehogy megtalad. Kislanyok. Nagyon keves pasi hires arrol a jo tulajdonsagarol, hogy eledall, es azt mondja: Nem jössz be bocs, ne talalkozzunk többet. Inkabb nem megy el a megbeszelt randira, nem hiv vissza, eltünik msn rö..... gondolkozzal, es ne alazkodj meg soha, hiszen nem vagy labtörlö!!!!

2010. febr. 1. 20:57
 13/13 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat.

am rákérdeztem és csak azért nem jött mert azt hitte hogy másik napot beszéltünk meg. :)

2010. febr. 2. 15:06
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!