Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Be valjam neki, hogy szerelmes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Be valjam neki, hogy szerelmes vagyok belé? 14/F

Figyelt kérdés
14 éves fiú vagyok és van egy 14 éves lány az osztályban akibe nagyon szerelmes vagyok és szeretném ha tudná, de félek ha elutasítanak. Kérhetek tanácsot? Léci normális válasz legyen.
2010. febr. 1. 16:39
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
valld be
2010. febr. 1. 16:41
 2/12 anonim ***** válasza:
irj neki szerelmes levelet
2010. febr. 1. 16:42
 3/12 anonim ***** válasza:
16:42 az olyan ovis dolog.szerintem az a legtisztább ,ha szimplán elmondod neki ,mikor kettesben vagytok.Hajrá ^^
2010. febr. 1. 16:45
 4/12 anonim ***** válasza:
én is 14 éves vagyok, de szerintem osztályban csajozni nem valami jó dolog... tapasztalatból tudom
2010. febr. 1. 16:46
 5/12 anonim ***** válasza:

Szerintem azért ne ajtóstul a házba, de nem lehet semmi bajod belőle, ha tudtára adod, hogy tetszik neked. Semmit nem veszíthetsz, csak akkor, ha nem mondod el neki.

Ja és körülbelül harmadikos anyag nyelvtanból:

Igék előtti igekőtőt egybeírjuk az igével!!! Tehát "Bevalljam neki?"

De ezt meg minden rossz szándék nélkül én kérdezem tőled:

Ha kiolvasod nem egyértelmű, hogy nincs külön?

(Nem ellened irányul, csak tényleg érdekel, mert sokan így írják)

2010. febr. 1. 16:48
 6/12 anonim válasza:

a kis srác nem nyelvtanórai leckét kért hanem tanácsot az élettel kapcsolatban...

Am szerintem nyugodtan menj oda hozzá és kérdezd meg..a legrosszabb dolog ami történhet veled az az hogy nemet mondd...hidd el..az életben nem ez lesz az első és nem is az utolsó csalódásod...ha meg ő is ugy érez irántad ahogy te ő iránta akkor meg mindenki boldog..:)próba cseresznye

2010. febr. 1. 17:40
 7/12 anonim ***** válasza:

Persze, mindenki erre vár:)

Mit veszíthetsz??

Ha nem is jön össze legalább, te megpróbáltad..:)

2010. febr. 1. 19:00
 8/12 anonim ***** válasza:
oszttársal nenagyon,mert ha szakítotok egymás fejét kell bámulnotok... 15/F
2010. febr. 1. 19:02
 9/12 anonim ***** válasza:
13%

Hasmenés

Sajnos nagyon kellemetlen tünet a hasmenés, de igen fontos szerepet játszik a szervezet méregtelenítésében.

Általában 1-2 nap alatt magától elmúlik. Addig a kezelések fő célja a kiszáradás megakadályozása, és a széklet állagának helyreállítása.

Hasmenéskor a széklet gyakorisága nő, és híg, folyékony széklet ürül.

Ez nem különálló betegség, hanem valamilyen betegséget kísérő tünet. (egyesek lehetnek súlyosak, vagy

lehetnek enyhébbek)

A tény, hogy valami felgyorsítja a béltartalom mozgását, vagy megzavarja a felszívódást, és a víz nem szívódik fel a bélsárból.

2010. febr. 1. 19:52
 10/12 Funktasztikus ***** válasza:
offfff idióta-.-
2010. febr. 1. 20:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!