Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, baj, ha egy lány csak egy bugyit hord?
Figyelt kérdés
És csak hétvégente mossa ki, mert az az egy bugyija van? :(2014. dec. 10. 01:53
11/22 anonim válasza:
Na, írd le ezt a története fasza párbeszédekkel és add el a TV2-nek.
Nevezd el mondjuk "Kolompár Keddestieszmeralda" sorozatnak :)
12/22 A kérdező kommentje:
Tudtam, hogy a fiúknak csak a pénz számít.
2014. dec. 10. 02:11
13/22 anonim válasza:
Megvolt az esti trollkodás, most már ágyba bújhatsz. Holnap suli.
15/22 Dark27 válasza:
nem gáz csak arra kell figyelni hogy a barna csík sohase elöl legyen!
16/22 anonim válasza:
de jót nevettem :D
Mondjuk én is inkább dezodort veszek mint bugyit, teljesen megértem.
Ha 6os csomagot vettetek és szétosztottátok, akkor 6-an vagytok csajok? Szerintem minden nap cserélj valamelyik lányrokonoddal, így nem fogod ugyanazt hordani!
F
17/22 anonim válasza:
#12 nem ó, dehogy!
Írd meg nekem privátban hol laksz és viszek neked egy csomag új bugyit ha lesz**sz érte cserébe ;) :P
18/22 anonim válasza:
Ja, persze!
internetre meg dezodorra futja, de arra már nem futja ésszel, hogy minden este lefekvés előtt kézzel kimosd és reggelig megszárad... :D
Hihetetlen mennyi kamut beszopnak itt! :D
19/22 Koplárovics Béci válasza:
Egyszerre egyet, vagy összesen?
20/22 Baranka válasza:
Nem futja bugyira? Ne haragudj , de már 300 forintért lehet kapni bugyit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!