Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ez mit jelenthet? Nem tudok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mit jelenthet? Nem tudok rajta kiigazodni.

Figyelt kérdés

Szóval a szokásos alaphelyzet,van egy fiú,aki nagyon tetszik nekem.Suliban tök jól elvagyunk,de tényleg tök jól...sokat beszélgetünk,nevetünk,még "fura" jeleket is küld felém,úgy vettem észre...szóval ez oké.Viszont sulin kívül meg..:S Mintha nem is ismerne...ha mondjuk találkozunk máshol,akkor max. köszön,és ennyi.MSN-en is csak akkor ír,ha valami sulival kapcs.dolog van.Én ezt nem értem,ez azt jelentené,hogy nem érdeklem..de akkor suliban meg miért viselkedik úgy,mintha bírna?

Teljesen össze vagyok zavarodva.Szerintetek mi ez?Mit tegyek?:S

16/L (és 16/F)

2010. jan. 31. 22:58
 1/6 anonim válasza:
Hát nos mivel én is csávó vagyok szerintem vagy homokos a tag vagy csak haverként kezel téged és utcán tán azért nem köszön rád mert másokal van.Szerintem lépjél tul és probálkoz más kapukon is.
2010. jan. 31. 23:10
 2/6 A kérdező kommentje:

Nem homokos -_-

egyébként meg pont hogy azt írtam,köszön.na mindegy.

ez egyértelműen azt jelentené,hogy nem érdeklem? :(

2010. jan. 31. 23:12
 3/6 anonim ***** válasza:
"ma 23:10" nesértegess!!! nem homokos van rá más kifejezés :D :D meleg :P :D vagy Buzkó :D
2010. jan. 31. 23:35
 4/6 A kérdező kommentje:

Jaj,szálljatok már le erről!Miért lenne homokos?

Inkább értelmes válaszokat várnék.

2010. jan. 31. 23:37
 5/6 anonim ***** válasza:
Lesz mit várnod :P :D
2010. febr. 1. 10:51
 6/6 anonim ***** válasza:
simán haverként kezel ennyi:) nem kell ezen megakadni keress mást:)
2010. febr. 1. 18:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!