Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Megmondjam neki mit érzek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megmondjam neki mit érzek?

Figyelt kérdés

Sziasztok

A suliban van egy lány, aki nagyon tetszik. Néha már beszélgettünk, elég sok óránk van együtt stb. Nincs barátja és elég magányos is amennyire én tudom. Nem csak tetszik a lány, de nagy hatással is van rám, asszem igazán szerelmes vagyok. Arra gondoltam, hogy meg kéne neki mondani, hogy tetszik nekem, csak nem tudom, hogy ez jó ötlet-e? Hogy mondjam meg? Bókoljak neki vagy inkább hagyjam az egészet?

22/F

2010. jan. 31. 22:15
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

22 éves vagy...

Ha odaállítasz egy lányhoz, akivel csak párszor beszéltél, hogy te igazán szerelmes vagy, egészen biztosan hülyének néz.

Inkább csak hívd el egy randira.

2010. jan. 31. 22:21
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Ezt a kérdést 22 éves férfi létedre komolyan gondolod? Szereted? Akkor hajrá. Hívd el valahova. Nincs vesztenivalód.

F/18

2010. jan. 31. 22:23
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Ahh... ez olyan édes^^

Szerintem először egyelőre beszélgess vele többet, majd pár beszélgetés után hívd el randira:)

De semmiképpen ne ezzel nyiss, hogy "én szerelmes vagyok beléd":) mert az tényleg furán hatna, meg lehet, úgy érezné, lerohanod:)

19/L

2010. jan. 31. 22:24
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha még nem tetted meg, feltétlenül hívd el valahova. Szerintem ha a bókolás nem vall rád akkor inkább hanyagold, ha nem megy nem kell erőltetni. Mielőtt elhívnád indokold meg hogy miért, de ne izgulj, mindent csak lazán, semmi pánik. Túl határozott se legyél, mert az kicsit visszataszító, mintha olyan vonzónak tartanád magad, hogy neked egy ilyen lány nem mondhat nemet. L20
2010. jan. 31. 22:24
 5/7 anonim ***** válasza:
azt én is kihagytam, hogy a szerelmi vallomást még tedd félre egy jó ideig.:)
2010. jan. 31. 22:25
 6/7 anonim ***** válasza:
Jaja, hívd el randira:) Aztán majd kicsivel később mondd el neki, h tetszik neked. Sok szerencsét:)
2010. jan. 31. 22:26
 7/7 anonim ***** válasza:

Hívd el nyugodtan randira.

Igen lehet, hogy nemet mond, ezt bele kell kalkulálni. Akkor legalább tudod, viszont semmivel sem vagy hátrébb, nem leszel kevesebb, sőt szereztél egy kis rutint.

Ha meg igent mond, az meg tök hepi!

2010. febr. 1. 02:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!