Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan hódítsam meg?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan hódítsam meg?

Figyelt kérdés

Katolikus vagy, és minden vasárnap megyek misére. És ott szokott lenni, egy fiú (ministrál). Már vagy 1 éves teccik, de nem tudom, hogy hogyan teremtsek vele kapcsolatot. Egy lánnyal szokott néha jönni, de lehet, hogy a húga... XD (remélem)

Amikor rám néz, a szívem majd kiugrik a helyéből és amikor meglátom, egyszerűen nem bírok magammal. Nem tudom, hogy közeledjek felé. Szerintetek?

2010. jan. 31. 21:42
 1/5 anonim ***** válasza:
Próbáld meg elnyerni a tekintetét abból kilehet szűrni a szándékait :)
2010. jan. 31. 21:43
 2/5 A kérdező kommentje:

kösz, a gyors választ:D

Már többször találkozott a tekintetünk, több másodpercre is, de nem tudom :)

2010. jan. 31. 21:44
 3/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Próbálj meg vele kapcsolatot teremteni, mosolygni rá, kérdezni tőle valamit...a lehetőségek tárháza végtelen :)

2010. jan. 31. 22:22
 4/5 anonim ***** válasza:
a ministránsok a mise után mindig bemennek a sekrestyébe (remélem helyesen neveztem meg), ott átöltöznek és csak aztán mennek haza. addig a többiek kiérnek a templomból. javaslom várd meg, és mondd neki mondjuk, hogy te vagy a a kedvenc ministránsom :D
2010. jan. 31. 22:30
 5/5 anonim ***** válasza:

Igen valami hasonlóval kell közelítened. Két eshetőség áll fenn.

1. Vagy tetszel neki és ezért néztek össze néha, de van valakije így jó katólikushoz méltóan nem lép félre. Na most ekkor sincs veszve semmi, annyi a dolgod, hogy teremtsd meg vele a kapcsolatot, hiszen enélkül semmi esélyed nincs többre egyszerű szemezgetésnél. Persze ha rád szokott nézni és ez valóban olyan, hogy többször észre veszed (ez azt jelenti valamilyen szinten, hogy tetszel neki), de sajonos ez az írásodból nem derül ki, mivel úgy tűnik csak te nézed őt.

2. Félénk a srác és ő sem mer kezdeményezni nálad. Ebben az esetben is neked kell lépned. A kapcsolatot pedig tényleg könnyű megteremteni, 100 féleképpen lehetséges, ahogy már az előttem hozzászólók is írtak példákat. Például ez a ,,te vagy a kedvenc ministránsom" kifejezetten tetszeik:) Mindenképpen próbáld humorosan, azzal esetleg még zavarba is hozod, és nem tud fölénybe kerülni.

Érdeklődj felőle, mióta ministráns, vagy hogy került ő oda, mit szokott még csinálni ezen kívül, azt hsizem innen már menni szokott. A másik lány, akivel néha ott szokott lenni, pedig ne zavarjon. Ha a húga, akkor semmi gond, legfeljebb majd otthon kicikizi:) Ha a barátnőja, akkor meg üsse meg a guta őt, hadd legyen féltékeny, ezzel is a te esélyeidet növeli:) A férfiak nem szeretik a féltékeny nőket, bár amíg ez egézséges semmi gond, sőt annyi kell is, de ez könnyen átcsap a rossz oldalába. Ha pedig a közeledésed ellenére sem mutat érdeklődést, akkor ne nagyon habarodj bele, lépj tovább, hiszen míg leállsz ilyenekkel problémázni, más potenciális partner jelöltekről könnyen lecsúszol.

Sok sikert!

2010. febr. 7. 12:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!