Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hááát én már nem értem. Most...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hááát én már nem értem. Most miért csinálja ezt? Mi baja van?

Figyelt kérdés

17/L vagyok és kb. 2,5-3 hónapja alakulgat valami egy 24 éves sráccal. Eleinte minden jól ment, mondta h menjünk el randizni, beleegyeztem, de még nem volt semmi. Folyamatosan beszéltünk, minden nap, s a múlt héten, mondta, hogy eljön hozzám, de nem értem rá akkor. Később még nagyon aranyos volt, de utána rám sem írt, nem is beszéltünk, pedig már úgy megszoktam.... :(

Tegnap ráírtam, akkor beszéltünk, nem úgy tűnt, mint aki haragszik, de azóta megint semmi. Egész nap fenn, én is, de nem ír....

A volt barátnője kb 1 hónapja vissza akart hozzá menni, de elhajtotta (mert annak idején jól átverte). Akkor most miért csinálja ezt? Már megőrjít. Nem tudom mit csináljak. Félek hogy itt már nincs remény. Segítsetek légyszi :'(

2010. jan. 31. 21:11
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Utolsó!!

Egyik az, hogy nem én másztam rá, nem én kerestem őt meg, nem én tettem meg az első lépést. Már 1-2 éve szemezgettünk, dumáltunk, de csak most éerünk el idáig.

A másik az, hogy nem vagyok egy kis csitri, sőt túl gyerekesnek tartom a korban hozzám illőket. A suliban is mindig az idősebbekkel voltam, mert nem bírtam a kis hülyéket.

A harmadik, egy barátnő/barát nem nyűg a másik nyakán. Nem azért akar(hat) engem, hogy a problémáimat, halgassa, hanem mert talán érez valamit, de úgy látom te csak magadból indultál ki....

Amúgysem vagyok egy anyagiad típus.... ami kell azt a szüleimtől kérem, nem egy pasitól...

Jahh és most ezt nem nagyképűségből mondom, de nem vagyok csúnya...sőt sokak szerint elég szép vagyok. Meglátott, megkedvelt és most ismerkedünk...

Egyébként azóta beszéltem vele...elfoglalt volt, sok volt a munkája...és most már elég biztos vagyok benne, hogy lesz belőle valami...

2010. febr. 3. 20:11
 12/14 anonim ***** válasza:
Szerintem várj egy hetet, mintha nem is érdekelne. Foglald el magad, találkozz a régi barátnőiddel, menj el moziba, tanulj, érezd jól magad, kösd le magad, mintha egyáltalán nem hiányozna. Ha utána sem jelentkezik, akkor keress mást. Lehet, hogy valami miatt tényleg nem ér rá- csak nem akar vele terhelni, vagy egyszerűen látja hogy túl lelkes vagy irányába és ez lelohasztja. Viszont ha éreztetnéd vele, hogy Neked nem olyan fontos ő, hogy akár minden ujjadra találsz más pasit, akkor felkelted az érdeklődését, küzdeni vágyását. De lehet hogy nem ez van. Lehet hogy jobban megismert téged és valami nem tetszik neki Benned. Ez lehet félreértés is, meg pontos ítélet is részéről.
2010. febr. 3. 20:51
 13/14 A kérdező kommentje:

Azóta már beszéltünk és olyan cuki volt... nem akart elengedni...1 óráig búcsúzkodtam. :DDD

És olyan cukin nézett....wáááhhh megőrülök tőle. :DD

2010. febr. 3. 21:03
 14/14 A kérdező kommentje:
Jajj és köszönök minden hasznos tanácsot!!!
2010. febr. 3. 21:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!