Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hááát én már nem értem. Most...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hááát én már nem értem. Most miért csinálja ezt? Mi baja van?

Figyelt kérdés

17/L vagyok és kb. 2,5-3 hónapja alakulgat valami egy 24 éves sráccal. Eleinte minden jól ment, mondta h menjünk el randizni, beleegyeztem, de még nem volt semmi. Folyamatosan beszéltünk, minden nap, s a múlt héten, mondta, hogy eljön hozzám, de nem értem rá akkor. Később még nagyon aranyos volt, de utána rám sem írt, nem is beszéltünk, pedig már úgy megszoktam.... :(

Tegnap ráírtam, akkor beszéltünk, nem úgy tűnt, mint aki haragszik, de azóta megint semmi. Egész nap fenn, én is, de nem ír....

A volt barátnője kb 1 hónapja vissza akart hozzá menni, de elhajtotta (mert annak idején jól átverte). Akkor most miért csinálja ezt? Már megőrjít. Nem tudom mit csináljak. Félek hogy itt már nincs remény. Segítsetek légyszi :'(

2010. jan. 31. 21:11
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
nem kell félned, mert már tutira nincs remény
2010. jan. 31. 21:13
 2/14 anonim ***** válasza:

leeht azthiszi, h. csak szórakozol bvele, mert sosem érsz rá...

hívd most el te, vhová!

3/14 anonim ***** válasza:
Szerintem sincs sok esély arra, hogy ebből lesz valami. Ha annyira kellenél annak a fiúnak, akkor hidd el, hogy érdeklődött volna irántad.
 4/14 anonim ***** válasza:
te miért nem irsz neki?
2010. jan. 31. 21:19
 5/14 A kérdező kommentje:

Már én is elhívtam egyszer, de akkor meg ő nem ért rá.

Amúgy meg mikor ráírtam, akkor olyan volt, mintha semmi sem történt volna, olyan volt mint régen.

Egyébként meg ő keresett meg és ő tette meg az első lépést, szóval nem én másztam rá.

2010. jan. 31. 21:22
 6/14 anonim ***** válasza:

Dettó ugyenez volt velem (24/F) is, ő (17/L) keresett meg engem...

Egy ideig türelmes voltam, de aztán belefáradtam. Lehet, hogy rosz öttlet volt egy 17 évessel kezdenem, többnyire komolytalanok....

Persze ez most nem rád vonatkozik, vannak kivételek, ahogy te is biztos az vagy.

Remélyem megtalálod az igazit... :)

2010. jan. 31. 21:34
 7/14 A kérdező kommentje:

Szerintem eddig azért nem találtam meg az igazit, mert akik korban illenek hozzám, azokat gyerekesnek tartom. Az idősebbektől meg félek, hogy nehogy csak arra kelljek nekik.

De ezt vele nem érzékeltettem...

Csak az a furcsa, hogy amikor tegnap ráírtam, akkor nem mutatta, hogy már nem akar semmit, sőt méginkább magába bolondított....

2010. jan. 31. 21:42
 8/14 anonim ***** válasza:

hívd már el az isten szerelmére:D

ha tetszel neki akkor most nem mondja ...:D

1Xmég tényleg közbejöhetett vmi, de ha ő is akar vmit akk most elmegy!mégis mit veszítessz?

2010. jan. 31. 21:45
 9/14 anonim ***** válasza:
hát 23 éves létemre még egy 19 éves lány is fiatal lenne nekem.nem véletlen van az a dolog h korodbelit keress!akkor talán nem kérdezne hülyeségeket egyik fél sem.17 éves létedre az ilyen kérdésekkel magadat írod csak le az értelmes emberek szemében.azt nem kérdezted meg az első orgazmusod után,h kell elélvezni??ez kb ilyen szintű kérdés.az is nagy gond sztem,h a mai fiatalok kicsit korán érzik magukat érettnek.az érettség nem azt jelenti h 11 évesen tudod mi az a szex,és 13-4 évesen csinálod is.
2010. febr. 3. 19:26
 10/14 anonim ***** válasza:
19:26 os vagyok.még egy dolog lenne,h kicsit felnyíljon a szemed.egy 24 éves értelmes gyerek,azon gondolkodik sztem,h jusson elörébb az életben,mind munkában,magánéletben,/őt vszínű nem anyuci tartja el/.más vágya nem is lehet széles-e világon,minthogy korodbeli lányokba fektesse pénzét,idejét energiáját,olyan lányokba akiknek nem köszönhet semmit az életben,nem tettek érte semmit,de az elvárások az eget verik,és ilyeneket kérdeznek.olvasd el kétszer.na mostmár kezdet érteni miért való korodbeli hozzád?
2010. febr. 3. 19:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!