Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mire fel csinál ilyeneket az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mire fel csinál ilyeneket az ismerősöm?

Figyelt kérdés
Régebben haverok voltunk, mostanában elkezdett udvarolni, találkozgattunk, de szex még nem volt. Pár hete tart csak az egész. Azóta, ha van egy kis szabadidőm, nem érti, miért nem akarom vele tölteni, szemrehányásokat tesz, ha nem találkozok vele, mert pl más programom van. Ilyenkor smseket írogat, hogy esetleg nem gondoltam meg magam, és mégis ráérnék?Múltkor megfáztam, és otthon töltöttem pár napot, kb naponta kétszer háromszor felhívott, hogy nem érzem-e magam jobban,persze nem ez érdekelte még véletlenül sem, hanem csak azért kérdezte, hogy ha jobban vagyok akkor esetleg ráérnék vele találkozni. Rettenetesen idegesít, amit már jeleztem is neki. Miért csinál ilyeneket egy felnőtt ember és hogy tudnám leépíteni?
2014. dec. 7. 18:11
 1/8 A kérdező kommentje:
Megsérteni sem szeretném mert amúgy nagyon kedvelem, de szerintem ez nagyon gáz és ijesztő.
2014. dec. 7. 18:12
 2/8 anonim ***** válasza:
dugni akar
2014. dec. 7. 18:14
 3/8 A kérdező kommentje:
Hát sok sikert neki az életben, ha ezt csak így tudja adagolni.
2014. dec. 7. 18:16
 4/8 anonim ***** válasza:
Gondolom az meg sem fordult a fejedben,hogy neki érzelmei vannak feléd,és látni szeretne,mert hiányzol neki.Viszont ha már ennyire nem érdekel,akkor ezt akár közölhetnéd vele egyértelműen.Itt kezdődik a felnőttség egyébként.
2014. dec. 7. 18:20
 5/8 A kérdező kommentje:
szarom le mások kis lelkiviágát, ha alapvető viselkedési normákat képtelenek betartani :)
2014. dec. 7. 18:28
 6/8 A kérdező kommentje:
Gondolom az meg a te fejedben nem fordul meg, hogy ha épp dögrováson vagy, akkor, ha valaki dugás reményében érdeklődik a hogyléted felől, az NAGYON UNÍDORÍTÓ jellemre utal :)
2014. dec. 7. 18:45
 7/8 anonim ***** válasza:
szóval téged idegesít, ha esetleg valakinek hiányzol? Ez érdekes..nem szívesen ismernélek téged sem..
2014. dec. 8. 16:21
 8/8 A kérdező kommentje:
Idegesít, ha valaki erőszakoskodik és megpróbálja beosztani az időmet, mikor még a járás közelében sem vagyunk te funkcionális analfabéta.
2014. dec. 9. 13:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!