Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tegyek ha őrülten szerelme...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha őrülten szerelmes vagyok egy lányba akit rékának hívnak?

Figyelt kérdés
Őis tudja és már többször is jártunk de nem merem megkérdezni hogy újra kezdené-e mert félek hogy pofáraejt.
2010. jan. 31. 20:35
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
csak bejött kösz a jó tanácsokat viszek neki kekszes répát :D és rékuci szercsizlek xDD akk tali :D
2010. febr. 2. 20:14
 22/25 anonim ***** válasza:
Az én nevem is Réka :ddd
2010. júl. 7. 13:00
 23/25 anonim ***** válasza:
hazudsz már megint. többször mondtam már, h. mi EGYSZER SEM JÁRTUNK! Te mindig csak beképzelted!! Meg természetesen a haverjaidnak mesélted! FÉRJNÉL VAGYOK BAZZ! HAGYJ MÁR BÉKÉN!
2010. aug. 26. 20:53
 24/25 anonim válasza:

réka vagyok éniis xdddddd

mellesleg szeretem a csokiit:D

2010. szept. 4. 00:22
 25/25 anonim ***** válasza:

Én is Réka vok! :)=)

És sztem hívd el valahová, pl. moziba, vagy sétálni és beszélgessetek, vagy vegyél neki virágot, vagy csokit (jó, tudom h ez elég filmesen hangzott, ez a csokis virágos dolog, de én tényleg örülnék neki :) Szal Hajrá! :)

2011. aug. 16. 12:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!