Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan legyen egy lány romanti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan legyen egy lány romantikus?

Figyelt kérdés
Fiuk ha romantikusak akarnak lenni virágot visznek,verset írnak stb (legalábbis talán régen így volt) De ha egy lány akar aranyos,kedves,romantikus lenni azt mivel lehet?Mivel lehet levenni egy srácot a talpáról?

2014. dec. 6. 18:10
 1/7 anonim ***** válasza:
95%
Mély torkozik és lenyeli.
2014. dec. 6. 18:11
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem romantikával...
2014. dec. 6. 18:12
 3/7 anonim ***** válasza:
89%
Hm... Nemsokára itt az Advent, a Karácsony stb.. Egyre jobban feldíszítik az utcákat, városokat.. Menjetek el sétálni, öleld meg, csókold meg.. Nagyon hangulatos és romantikus. Főleg ha esik a hó is :) 18/f
2014. dec. 6. 18:14
 4/7 anonim ***** válasza:

Elég sok mindennel.

Egy lány is meglephet ajándékkal egy fiút. Apróságra gondolok. Süti, csoki, üveg bor, apró vacak. Szívecskés maci. (De az nekem nyálas... :P)

Süthetsz, főzhetsz a fiúnak. Azt mindenki szereti.

Nekem az is elég ha bújós.

Kedves szavak.

Szépen kiöltözöl, kicsíped magad a randira. Nem a szexi fehérneműre gondolok. Az is jó, csak nem a romantika kategóriába :D

Meghitt környezetet varázsolsz.

2014. dec. 6. 18:16
 5/7 anonim ***** válasza:
88%
Sok mindennel. Először is, ha betoppanok hozzá, érzem azt a meghitt nyugalmat, a szemeiben látom a csendes, de perzselő szenvedélyt. Csinosan vár engem, nőiesen. Készít nekem egy finom ételt, vagy megmasszírozza érzékien valamimet, bújik sokat, csókokat ajándékoz a testem különböző pontjaira, befogadja nőiesen azt, amit adni igyekszem neki, és mindezt a női bájaival viszonozni próbálja. Apró tettekkel bőven az tud lenni. És ami külön felvillanyoz: ha akkor is kitartóan "fogja a kezemet", és van kedves szava hozzám, amikor épp nem tudunk dűlőre jutni valamiben. A szexuális oldalát nem kell bemutatnom a romantikusságnak, azt hiszem...:-P
2014. dec. 6. 18:20
 6/7 anonim ***** válasza:
Kedves előttem szóló! Magamra ismertem :)
2014. dec. 6. 21:06
 7/7 anonim ***** válasza:
Megfogod az izomgerendát gatyán keresztül.
2020. aug. 13. 17:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!