Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy ismerkedjek korcsolyázás közben?
Sziasztok!
Lányok szerintetek, hogy lehet diszkrét módon ismerkedni egy jégpályán ?
Szerintetek van aki ismerkedni jár oda ?
Szia!
Nálam aktuális a téma most:)
Van egy srác...de nem ismerem,amit tudok róla az alapján ég és föld vagyunk.A barátnőim ismerik de félek,hogyha elmondom hülyének néznének v vmi...tényleg ég és föld:(
Pedig szívesen megismerném,de én nyuszi vagyok és nem merek kezdeményezni,ő meg szerintem nem vett észre.Mármint olyan szempontból,hogy "hm. helyes ez a lány."
Szerintem nyugodtan kezdeményezhetsz a pályán.Odamész hozzá,köszönsz neki,mondod,hogy pl.:"szimpatikusnak tűnsz,szívesen megismernélek.Van kedved jönni egy kört velem?"
Ha így mész oda egy lányhoz szerintem nem fog elzavarni:)
15/L
2. válaszoló:
Tapasztaltad már ezt?
Mert én nem,vagyis én is ezt gondoltam tavaly és "véletlenül" belebotlottam egy helyes srácba és elestem...az meg tovább ment...:(
Szia kedves 3. válaszoló :) Én szívesen elmegyek veled korcsolyázni, bár én tegnap este voltam és jól megfáztam :S
Egyébként pl az is probléma hogy általában a csajok csoportokba rendeződnek olyan is is oda mehetek a kiszemelt áldozathoz ?
3. és egyben a 4. válaszoló vagyok:D
Hány éves vagy?:)
Amúgy én nem pesti vagyok,szóval bajos lenne az együtt korcsolyázás.Ha fiú lennék én tuti odamennék akkor is ha a barátnőivel van a kiszemelt.
Elméletben nekem is megy minden...de már nem mernék oda menni ahhoz a helyes sráchoz:S
Én is voltam tegnap meg tegnapelőtt is korizni,nagyon jó volt:D:P
hello.O
én így jöttem össze az első pasimmal..:DD
a bnőmnek tetszett és egyedül nem mert odameni hozzá. odamentünk de én pont akkor estem el..:$:DD nagyon gáz volt.
aztán felsegítet a gyerek elkezdtünk dumálni és a bnőm helyett én jöttem össze vele:DD de szerencsére nem haragudott meg:P
nem jártunk sokáig de amíg igen addig jó volt:DD
L/14
17:53as vok. nyugodtam menj oda ha a barátnőivel van akkor is:)
hajrá:DD
Szió :)
17éves vagyok.
Köszi a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!