Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy ismerkedjek korcsolyázás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy ismerkedjek korcsolyázás közben?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Lányok szerintetek, hogy lehet diszkrét módon ismerkedni egy jégpályán ?

Szerintetek van aki ismerkedni jár oda ?

2010. jan. 31. 17:02
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
a Csak szex és más semmi c. magyar filmben van egy jelenet ahol korcsolya pályán ismerkednek
2010. jan. 31. 17:06
 2/11 anonim ***** válasza:
72%
nekiütkzöl egy helyes srácnak, és ő tuti felsegit, ha a jégen leseggelsz. utána beszélgetésbe kezdten, és nincs az az isten aki azt mondaná h nem lesz utána semmi..!! Chocky
2010. jan. 31. 17:09
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nálam aktuális a téma most:)

Van egy srác...de nem ismerem,amit tudok róla az alapján ég és föld vagyunk.A barátnőim ismerik de félek,hogyha elmondom hülyének néznének v vmi...tényleg ég és föld:(

Pedig szívesen megismerném,de én nyuszi vagyok és nem merek kezdeményezni,ő meg szerintem nem vett észre.Mármint olyan szempontból,hogy "hm. helyes ez a lány."

Szerintem nyugodtan kezdeményezhetsz a pályán.Odamész hozzá,köszönsz neki,mondod,hogy pl.:"szimpatikusnak tűnsz,szívesen megismernélek.Van kedved jönni egy kört velem?"

Ha így mész oda egy lányhoz szerintem nem fog elzavarni:)

15/L

2010. jan. 31. 17:09
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

2. válaszoló:

Tapasztaltad már ezt?

Mert én nem,vagyis én is ezt gondoltam tavaly és "véletlenül" belebotlottam egy helyes srácba és elestem...az meg tovább ment...:(

2010. jan. 31. 17:11
 5/11 A kérdező kommentje:

Szia kedves 3. válaszoló :) Én szívesen elmegyek veled korcsolyázni, bár én tegnap este voltam és jól megfáztam :S

Egyébként pl az is probléma hogy általában a csajok csoportokba rendeződnek olyan is is oda mehetek a kiszemelt áldozathoz ?

2010. jan. 31. 17:34
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

3. és egyben a 4. válaszoló vagyok:D

Hány éves vagy?:)

Amúgy én nem pesti vagyok,szóval bajos lenne az együtt korcsolyázás.Ha fiú lennék én tuti odamennék akkor is ha a barátnőivel van a kiszemelt.

Elméletben nekem is megy minden...de már nem mernék oda menni ahhoz a helyes sráchoz:S

Én is voltam tegnap meg tegnapelőtt is korizni,nagyon jó volt:D:P

2010. jan. 31. 17:47
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

hello.O

én így jöttem össze az első pasimmal..:DD

a bnőmnek tetszett és egyedül nem mert odameni hozzá. odamentünk de én pont akkor estem el..:$:DD nagyon gáz volt.

aztán felsegítet a gyerek elkezdtünk dumálni és a bnőm helyett én jöttem össze vele:DD de szerencsére nem haragudott meg:P

nem jártunk sokáig de amíg igen addig jó volt:DD

L/14

2010. jan. 31. 17:53
 8/11 anonim ***** válasza:

17:53as vok. nyugodtam menj oda ha a barátnőivel van akkor is:)

hajrá:DD

2010. jan. 31. 17:55
 9/11 A kérdező kommentje:

Szió :)

17éves vagyok.

Köszi a válaszokat.

2010. jan. 31. 18:26
 10/11 anonim ***** válasza:
eljössz velem korizni? *-*
2010. febr. 3. 00:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!