Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ennyire értéktelen az internet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyire értéktelen az interneten keresztüli ismerkedés?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Egy lánnyal már majdnem 1hónapja facebookoztunk, szinte mindennap, elötte 1x találkoztunk amikor megismertük egymást, de akkor csak pár szót váltottunk, nem volt többre idő, de úgy éreztem bejövök neki és ő is bejött nekem. Na szóval 1hónapon át szinte minden nap 4-5órát facebookoztunk azóta, szinte már mindent tudtunk egymásról és nagyon jó kapcsolatunk volt (amennyire lehet facebookon)

Tegnapra megbeszéltünk egy találkozót. Ő kicsit hamarabb ért oda ahol találkoztunk, befordulok a saroknál és amint a szemébe néztem és ő is az enyémbe, úgy éreztem mintha egy idegennel találkoznék, mikor már azt is tudtam hogy pl az öccse hova szokott járni futni.. míg én azt képzeltem hogy tök jól, közvetlenül tudunk egymással beszélné, végig ott volt mindkettőnk részéről egy kis idegenkedés..

Szóval tényleg ennyire semmit nem ér a facebookon való megismerés sőt csak ront a helyzeten (amikor először találkoztunk véletleül, esküszöm közvetlenebbek voltunk egymással)? Engem teljesen lelombozott amikor befordultam a saroknál és belenéztem a szemébe.. nem izgulást, nem félelmet láttam benne hanem mást.. nem tudom leírni, de azonnal elment az egésztől a kedvem..

Köszönöm a válaszokat!

2014. dec. 3. 10:10
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Adj a dolognak meg egy vagy ket eselyt. Alapbol az elso randin sokan izgulnak, legyen az netes vagy sima ismerkedes utan. De egyebkent ertheto, hogy furcsa volt a szituacio, es is voltam mar hasonloban es az elejen eleg hulyen ereztem magam. Aztan talalkoztunk tobbszor is es jobb lett sokkal.
2014. dec. 3. 10:57
 12/18 Szeressük egymást válasza:
Én is jártam ugyanígy. A tanulság: Nem szabad egy ismeretlen emberrel való ismerkedést teljesen áttenni a virtuális világba, mert nagyon félreismerheted. Többet kellene személyesen találkozni, és kevesebbet fb-ozni.
2014. dec. 3. 10:58
 13/18 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, de kicsit butaság, hogy csak azért ment el a kedved az egésztől, mert az első személyes találkozó kissé feszélyezettre sikeredett.

A neten sokmindent megtudtatok egymásról, de a személyes ismerkedés, kontaktus még csak most kezdődik, most kezd kialakulni.

Szerintem kicsit sokat vársz egy ismerkedéstől. Ritka az, hogy az első egy-két személyes találkozó alkalmával már akkora legyen az összhang, mintha mindig is ismertétek volna egymást még akkor sem, ha sokat meséltetek egymásnak magatokról írásban.

2014. dec. 3. 11:14
 14/18 anonim ***** válasza:
Sokszor ismerkedtem interneten, és sokat randiztam is onnan. Ez benne van a pakliban, és nem szabad egy ilyen esetből messzemenő következtetést levonni. Nem is szabad túl sokat várni egy randitól, így aztán letörni sem szabad, ha nem jön össze a dolog. Volt olyan - nem is egyszer -, hogy abban a másodpercben, ahogy megláttam a lányt tudtam, hogy nem lesz belőle semmi. A képe és szövege alapján egész mást képzeltem róla. (Valószínűleg ős is így volt velel... :) ) Azért elbeszélgettünk egy kávé mellett, majd mentünk a dolgunkra. No problem, majd legközelebb. Viszont jelenlegi barátnőmet is a netről ismerem, két mondat után megbeszéltük a randit egy órával későbbre, és immár több mint három éve együtt vagyunk. Van ilyen is... Amúgy a véleményem, hogy nem szabad sokáig üzengetni/levelezni/csettelni a neten, mielőbb találkozni kell, mert igazából akkor dől el minden.
2014. dec. 3. 11:25
 15/18 A kérdező kommentje:

Értem, köszönöm a véleményeket, mindenkinek ment a + jel :)

Máskor hamarabb átviszem élőbe a dolgot mindenképp.

Akkor azért még ezzel a lánnyal is megpróbálom pár randi erejéig, hátha tényleg csak egy kis kezdeti izgulás volt kettőnk részéről!:)

2014. dec. 3. 11:50
 16/18 anonim ***** válasza:
Én sokkal jobban preferálom a netes ismerkedést, de célszerű minél előbb találkozni.
2014. dec. 3. 16:59
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

A netes ismerkedés csak akkor jó, ha ott megbeszélitek a találkozót, de nem ott ismeritek meg egymást.

Így nincs is mit mondani élőben, mert kb. minden fenn van facen, vagy megbeszéltétek már ott.

Nekem is volt részben ilyen tapasztalatom, hogy más élőben és neten. Nem jó neten így ismerkedni.

2014. dec. 3. 17:33
 18/18 anonim ***** válasza:
Nekem eddig pozitív tapasztalataim voltak. Akikkel neten kijöttem, azokkal élőben is. Általában 1-2 levélváltásból lejön már, hogy milyen a másik fél és, hogy érdemes-e beszélgetni velük. Voltak akikkel csak hónapok után találkoztam(bár csak baráti találkozó volt), de teljesen rendben volt az is. Szerintem csak azon múlik, hogy kitudja-e az ember szűrni a megfelelő embereket, akikkel kompatibilis lehet vagy nem.
2014. dec. 4. 08:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!