Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek milyen ez az ötlet? És milyen ez a bikini?!
Ilyen bikinim van , szerintetek milyen?
Barátommal 2 honapja vagyunk egyutt..És feljött az ötlet , hogy elmehetnenk uszodaba.. Neki nagyon jó teste van , szalkás, izmos.. És van bennem egy megfelelési kényszer.. Sokszor dicser, hogy gyonyoru alakom van .de felek..hogy neki is egy izmos nő kell.(persze akkor nem lenne velem , szoval bizom benne azert.)
De szerintetek milyen otlet igy 2 honap utan?:)
Valamint mennyire izgato egy lány bikiniben..?!
Egyébként 161-2 cm -vagyok és 52 kg.Ideális?!
Istenem... Nők meg ez az alak mánia... 162 cm/52kg? persze hogy ideális, talán kicsit vékonyka is.. Persze hogy tetszel neki ha veled van. Az uszoda szerintem nagyon jó ötlet :) A bikini pedig nem rossz ;)
19/F
Tehát akinek nincs szálkás, izmos teste az ne menjen uszodába mert kinézik?
És még mindig nem értem a kérdésedet. Nyilván ő tetszik neked te meg tetszel neki akkor mégis hol itt a gond? Annyira unalmas már ezek a "tökéletes alakom van vajon?" kérdések.
Túl vékony, de nem nagyon érdeklel :D
Az már rosszabb ha nem vagy tökéletes akkor tényleg leszólnak...? Akkor én többet ki se léphetnék a házból
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!