Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Történt már veletek ilyesmi?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Történt már veletek ilyesmi?

Figyelt kérdés

Az a helyzet hogy belezúgtam a legjobb barátomba..:S

Nemrég szülinapja volt, csináltam neki egy, CD-t amin közös képek és a kedvenc zenéi vannak. Nagyon megörült neki, és átölelt..azt hittem hogy belehalok annyira jól esett..

Hogyan tudhatom meg hogy én is bejövök e neki? De nem szeretnék rákérdezni..

2010. jan. 30. 22:23
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
33%
Velem történt ilyensmi...hasonlóan,mint veled,persze kicsit másképp...nehéz egy baráttal úgy beszélni,hogy közbe szerelmes is vagy belé...nem tudok tanácsot adni,sajnálom :/ f/16
2010. jan. 30. 22:27
 2/11 anonim ***** válasza:
51%
Akkor mi a pics@'ért írsz, ha nem tudsz neki segíteni? :)
2010. jan. 30. 22:28
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Kérd meg valamelyik barátnődet vagy közös barátotokat, akiben megbízol, hogy próbáljon feltűnésmentesen puhatolózni. Akiről nemcsak azt hiszed el, hogy nem árul el, hanem hogy nem is fogja elbénázni.
2010. jan. 30. 22:33
 4/11 anonim ***** válasza:
47%

22:28

Mert nem pont olyan esetem volt,mint neki...és a kérdése annyi volt konkrétan,hogy 'történt -e már veletek ilyensmi?'

Arról én nem tehetek,hogy nem tud értelmesen kérdezni...f/16

2010. jan. 30. 22:41
 5/11 anonim válasza:

Hát a válasz nehéz ha aztse lehet tudni rólad h fiú vagy vagy lány...

De én azt javaslom ha lány vagy akkor feküdj le vele ugy h leitatod Ha részeg tudsz vele beszélni és nem emlékszik a szövegre de az érzésre igen...Föleg ha egyágyba vagytok reggel...

Ha fiu akkor meg azt h eléggé átlagalatti lehetsz.

És inkább elöször csajozzál normálisan...

2010. jan. 30. 23:05
 6/11 anonim válasza:
79%

Velem pont az ellenkezője történt meg..

A legjobb barátom egyre közelebb akart kerülni hozzám..(testileg) én vissza utasítottam a jeleket, de nekem olyan volt ö mit a tesóm. Aztán kiderült nem rég , hogy már nagyon régóta szerelmes belém. De én elmondtam neki hogy nem tudom jobban szeretni, csak mint egy barátot.

De még mindig legjobb barátok vagyunk.

2010. jan. 30. 23:10
 7/11 anonim ***** válasza:

Ezt ismerem, ezt az érzést.

Mindent bele!;)

2010. febr. 5. 18:21
 8/11 anonim ***** válasza:
Igen, de forditva. Foglalkozz vele tobbet es ha nem hulye akkor eszre veszi. Ha nem akkor mond meg neki, hogy kozotetek tobb is kene legyen:D
2010. febr. 5. 21:11
 9/11 anonim ***** válasza:

hát ez necces

vagy össze jöttök

vagy ha nem sikerül akkor biztos más szemmel fog rád nézni hogy hogyan nem tudom ember függő te ismered még az is lehet hogy elnézni és maradtok barátok

2010. febr. 6. 21:28
 10/11 anonim válasza:

2010-01-30 23:10-es vagyok

nekem rosszul végződött a sztorim rájöttem később hogy én is szeretem a legjobb barátomat 8hónapig ügyet voltunk és most mondta meg h legyünk barátok.. azóta nem beszéltem vele de kíváncsi vagyok neked hogy végződött.??

2011. febr. 15. 19:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!