Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ez gáz, vagycsak szimplán más...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez gáz, vagycsak szimplán más vagyok?

Figyelt kérdés
14éves fiu vagyok,183 cm magas,sokak szerint jóképű,meg helyes,kisportolt.De nem értem hogy a kortársaimnak már minimum 3 honapos kapcsolataik vannak,énnekem meg még egy b.nőm sem volt...Ez gáz?(bár tudom magamrol hogy félős vagyok,nem merem elmondani amit érzek,többmint valószinüleg félek a vissza utasítástól)
2010. jan. 30. 22:16
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
nem gáz. lehet te lassanban érsz meg rá. csináld, ami jól esik és ne foglalkozz azzal h ki mit csinál. ha még nem érzed úgy h szükséged lenne egy kapcsolatra, akkor ne erőltesd! ha pedig igen, akkor figyelgesd a csajokat, hátha találsz olyat, aki bejön neked, és akkor közeledhetsz felé ;) senki nem esz meg, ha megtetszik neked egy lány és a tudtára adod (persze csak ha nem nyomulsz durván, de mivel félős vagy ez nem valószínű). max ha nem jössz be neki, akkor megmondja, de akkor sem dől össze a világ, rajta kívül van még 3milliárd másik nő :D
2010. jan. 30. 22:20
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
Ne bazz 14 és 183? menj akkor kosárlabdázni:) amúgy meg hogy válaszoljak, nem gáz egyáltalán dehogy, nincs veled semmi baj, nem kell erőltetni, majd jön magától azért meg ne legyél senkivel együtt mert a többieknek is van bnője;)
2010. jan. 30. 22:21
 3/20 anonim ***** válasza:
82%
én is ilyen helyzetben vagyok,csak 15 és 170 cm ennyi a különbség :D
2010. jan. 30. 22:25
 4/20 anonim ***** válasza:
0%
szerintem homokos vagy
2010. jan. 30. 22:26
 5/20 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat,és amugy kosarazok:D
2010. jan. 30. 22:32
 6/20 A kérdező kommentje:
és az biztos amugy hogynem vagyok meleg,mert a lányok fele vonzódom:)
2010. jan. 30. 22:33
 7/20 anonim válasza:
43%

"Emberpalánta" vagy még nagyon,ne a pinán járjon az eszed!

14 éves koromban a dupla lapos elemes távírányítós autóval játszottam a ház előtt!

Inkább tanulj bazzeg! Nem kell még több hülye ebbe az országba!

8/20 anonim ***** válasza:
:D helyes, a csajok amúgy is imádják ha egy pasi sportol szal hajrá!
 9/20 anonim ***** válasza:
60%
22:33 De azért te is le vagy maradva ecsém:) 7. 8. os kordban távirányítós autózni az sztem nagyobb ciki mint csajozni:)
2010. jan. 30. 22:35
 10/20 anonim válasza:
34%
Nem vagyok meleg...:-)Ha így haladsz az leszel,aludjál már,késő van!-nézzél az órára!
2010. jan. 30. 22:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!