Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A pasik kb hany szazaleka nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasik kb hany szazaleka nem kell egy nonek sem?

Figyelt kérdés
Vagy ti tenyleg a meseben eltek mindig, h minden pasinak lesz noje?
2014. nov. 30. 10:52
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
44%
50 % kb.
2014. nov. 30. 10:53
 2/23 anonim ***** válasza:
46%
R.bancok és k..vák mindíg lesznek.
2014. nov. 30. 10:54
 3/23 A kérdező kommentje:
es a rib.ancok elmennek a gyenge nyeszlett puhapocsokkel? Nem ertem ezt a logikat
2014. nov. 30. 10:57
 4/23 anonim ***** válasza:
44%
én sztem is az 50% jó becslés, sajnos..
2014. nov. 30. 10:59
 5/23 A kérdező kommentje:
de ha allitolag tobb no van mint pasi, akkor abbol az kovetkezik h egyes pasiknak harame van.
2014. nov. 30. 11:00
 6/23 anonim ***** válasza:
Fiatalabb korosztályban jóval több a férfi, mint a nő! Amúgy meg bármennyi is legyen a százalék, én tuti abban vagyok, ami soha sem fog kelleni egy nőnek sem, mert annyira ocsmány kinézetem van.
2014. nov. 30. 11:03
 7/23 anonim ***** válasza:
66%

50%-uk kell nekik

Marad tehát 50% aki nem.

- Ebből kb. a 10% össze tudja szedni magát pénzügyileg és találhat nőket a pénze által afféle kép h eltartja őket és dolgozniuk sem kell.

- a másik 10%-nak nincs sok pénze így néha elmegy jófajta k**úrvákhoz.

- a 3. 10% lemond minden extráról és minden igényéről és így talán találhat ronda nőket, de erre sincs sok esély.

- a 4. 10% az felcsap zenésznek, vagy bekerül a tv-be és a híre miatt talál valakit

- az 5. 10%-ból 5% megműtteti magát

és a maradék 5% az tehet bármit mert annyira ronda h soha semmilyen körülmények között nem fog kelleni senkinek.

De sajna ez az 50% ez egyik sem esz őszinte igazi szereteten alapuló kapcsolat.

2014. nov. 30. 11:11
 8/23 A kérdező kommentje:
Nem szereteten kell h muljon egy kapcsolat hanem a kulso iranti ösztönös osi vonzalmon.
2014. nov. 30. 11:13
 9/23 anonim ***** válasza:
Mire abba a korba jutnak, amikor komolyabb párválasztásra kerül a sor, tehát házasságon, együttélésen gondolkoznak, sokkal kevesebb férfi marad egyedül, mint aki párkapcsolatban él. Százalékokat nem nagyon szeretek tippelgetni, de olyan 10-20 % egyedülálló talán.
2014. nov. 30. 11:15
 10/23 anonim ***** válasza:
50%

Mindenkinek akadna, ha úgy viselkednének ezek az emberek, ahogy kell hozzá.

Semmi extra, csak magabiztosság, beszélgető képesség, egyéniség, stílus,bátorság,önbizalom kellene hozzá.

Aztán hogy ezek mennyiben nincsenek meg... Szerintm sokban. Ha nem ezt az oldalt veszem alapul, ahol szerintem olyan 80% körül lehet ezen embere aránya-hanem a valóságot, akkor olyan 40-50 körül lehet .

De ez mind az ő hibájuk.

Én sem vagyok egy állati sikeres alak, de mivel ezeket az erényeket magaménak tudom, volt már ne egy barátnőm. És gondolom lesz is még.

2014. nov. 30. 11:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!