Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi a randi? Mikortól számít...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a randi? Mikortól számít valami randinak? Stb. (összes kérdésem lent)

Figyelt kérdés

Nagyon idióta kérdések de kíváncsi vagy rá, hiszen "kezdő" vagyok még.

Mikortól számít valami randinak? Mi egyáltalán a randi? Randizni szoktak azok is akik járnak, vagy csak járás előtt van randi? Randizni lehet úgy is, hogy egymást követő napokon más srácokkal? Lányok is hívhatnak randizni? Mennyi ideig tart egy ranid? És az első randi? Az elsőn miről szoktak beszélgetni? A randin (nem feltétlenül az elsőn) szokta csókolózni? Ha igen, akkor már az járás is?

Sok kérdés de remélem értitek a lényeget...

13/L

2010. jan. 30. 19:03
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
57%
na ezek engem is érdekelnének :D
2010. jan. 30. 19:08
 2/14 X. Maté ***** válasza:
88%

Szerintem ez egy olyan dolog, amiről mindenkinek más véleménye van. Szerintem:

-Akkor randi, ha haverok nélkül mentek el, esetleg páros randi. A mindennapoktól eltérő helyre mentek. (Tehát nem az utcasarkon találkoztok és beszélgettek, hanem pl egy mozi)

-Ha már együtt vannak az emberek, nem randizásnak hívják.

-Lehet egymás követő napon randizni más srácokkal is, de akkor ne lepődj meg, ha szajhának fognak hívni

-A randi időtartalmát mindig a résztvevők határozzák meg. Lehet ez egy est hosszú vacsora, de akár egy egész napos fürdőzés is.

-Az első randi beszédtémája általában kissé kötött (ha már nem ismered egy ideje partnered), hisz első randin senki nem szokta megkérdezni, hogy mikor veszteted el a szüzességed. :)

-A randin szoktak csókolózni igen :) Hisz az egész lényege az, hogy a férfi meghódítsa a nőt.

-Igen, ha nem egy egy éjszakás kapcsolat, a csóktól lehet számítani a kapcsolat kezdetét.

Ez az én véleményem, de kíváncsi lennék egy nő szemszögéből is a válaszokra.

(19F)

2010. jan. 30. 19:20
 3/14 anonim ***** válasza:
20%
folyt köv,majd ha 16 leszel!
2010. jan. 30. 19:30
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

1. Mikortól számít valami randinak?

Akkor ha egy olyan fiu hív el valahová aki nem közömbös neked, tehát nem régi jó barátok vagytok legfeljebb ismerősök és azért mégytek el ide-oda, hogy megismerhessétek egymást jobban, hogy hátha lesz belőle szerelem..

2.Mi egyáltalán a randi?

A randi normális esetben egy fiú és egy lány egymás megismerése, úgy, hogy minnél többet találkoznak.

3.Randizni szoktak azok is akik járnak, vagy csak járás előtt van randi?

A randi eleve az ismerkedésről szól, viszont ha gyakran találkoznak és első randi után van több is akkor nevezhetjük járásnak is. tehát elmennek ide -oda mozi, állatkert, séta, cukrászda jólrzik magukat = járnak, de a járás nem feltétlenül azt jelenti, hogy szerelmesek is.

4.Randizni lehet úgy is, hogy egymást követő napokon más srácokkal?

Lehet igen, ha egyszerre több fiu is tetszik, de mégsem tudod eldönteni kit válassz ezért meg szeretnéd ismerni mindegyiket, és a belső értékeik alapján döntöd el kitől akarsz többet. Ilyenkor illő beavatni a fiukat, hogy többen is vannak versenyben. (vagy nem, de akkor tutira kell menni, hogy meg se sejtsék, hogy van vetélytárs).

5.Lányok is hívhatnak randizni?

Elméletben igen lányok is hívhatnak randizni, de jobb ha csak céloznak rá, és a fiú tegye fel a kérdést, hogy lenne e kedved elmenni ide vagy oda.

Ha félénk a fiu, de tetszetek egymásnak akkor nyugodtan lehet kezdeményezni, hogy menjünk el valahová együtt.

6.Mennyi ideig tart egy ranid?

Nincs meghatározva, ameddig jólesik együttlenni.

Lehet az első órában kiderül, hogy ez mégsem kell nekem, viszont ha jól érzik magukat a felek akkor egész napos program is lehet. vagy attól függ van e valamelyik félnek valami dolga, hogy meddig tud maradni illetve ha nem felnőtt akor mikorra kell hazamennie.

Bármeddig is tart, a végén tisztázni kell, hogy lesz-e folytatása vagy enyi volt.

7.És az első randi?

Lásd 6. kérdésre a válasz.

8.Az elsőn miről szoktak beszélgetni?

Lényegében bármiről ami jön (kivéve emésztési ürítési szokások). Attól függ mennyire felszabadultak a felek.

Ha nyitottak akkor tényleg akármiről lehet társalogni.

A lényeg, hogy nyílt kérdéseket kell felteni.

tehát amire nem egyszavas választ lehet adni, hogy igen vagy nem.

Hanem inkább olyan kérdést amit véleményezni kell, mit gondol róla.

Ha ügyes vagy akkor ezáltal ki is tudod ismerni.

9.A randin (nem feltétlenül az elsőn) szokta csókolózni?

Ha nagyon jól sikerült az első randi akkor búcsúzásnál megeshet a csók, randi közben nemigazán.

Viszont ha már nem az első randi akkor közben is adódhat úgy a helyzet, hogy csók csattanjon.

10. Ha igen, akkor már az járás is?

Végülis igen ez a jele annak, hogy járnak. És akarnak egymástól valamit.

olyan kérdést nem szabad feltenni, hogy " most akkor járunk?" ennek egyértelműnek kell lennie, sok találkozás, beszélgetés, megvan a csók, esetleg tapizás.

Remélem sikerült mindenre válaszolnom, ha nem akkor kérdezz vissza, ha valamitem értesz vagy bővebben tudni akarsz valamit.

2010. jan. 30. 19:40
 5/14 anonim ***** válasza:
nekem lenne pár kérdésem írhatok privátban?
2010. jan. 30. 19:48
 6/14 anonim ***** válasza:

19:48

Ha tőlem kérdezed, hogy írhatsz -e akkor igen, ha nem akarnám, hogy bárki zavarjon akkor nem tenném ki a lehetőséget, hogy lehessen írni.

2010. jan. 30. 19:58
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Hát szerintem az számít randinak ha valakivel kettesben megbeszélsz egy találkát, megkérdezi hogy van e kedved találkozni vele, én rá szoktam kérdezi hogy ez randinak számít e vagy csak egy baráti találkozás( a félreértések elkerülése végett).Szerintem akkor a jellemzőbb amikor még nem jártok egymással, de kapcsolatban lévőknél is lehet.Lehet úgy is hogy egymást követő napokon más srácokkal, de akkor szerintem eléggé ribancnak tartanának,én azért megyek el randizni valakivel mert meg szeretném ismerni és aztán kiderül lesz e újabb randi vagy folytatása a dolognak.Szerintem az első randik a legjobbak és ha úgy érzed csókolózhattok( nagyban függ a helyzettől is vagy attól hogy érzed e hogy szeretnéd), én megvárom mindig amíg a srác csókol meg, de ha félénk akkor megcsókolhatod te is.Attól függ hogy mit beszéltek meg, vagy milyen kapcsolatban álltok egymással.

L18

2010. jan. 30. 19:58
 8/14 A kérdező kommentje:

19:48!

Írhatsz privátba!

Minjárt elolvasom a többi választ is csak elöszőr gyorsan átfutottam :D

2010. jan. 30. 20:04
 9/14 A kérdező kommentje:

KÖszí a válaszokat!

Nagyon sokat segítettetek és kezd egyre jobban világossá válni ez a dolog ;)

Bár így belegondolva a köd sohasem fog teljesen eltűnni, mert mindekinél mást jelent, de hozzá lehet szokni a ködhöz és alkalmazkodni :D

KÖszíí tényleg a válaszokat!!!

2010. jan. 30. 20:10
 10/14 anonim ***** válasza:

Szerintem nem kell ezt ennyire szigorúan szétválogatni.

Ha tetszik, elmehetsz vele ismerkedni. Nem kötelező randinak hívni.

Ha pedig még a találkozó végén is tetszik, és komolynak gondolod a dolgot, akkor az első után is búcsúzhatsz tőle csókkal. A másodiknál pedig már üdvözölheted is így :-)

Ezen kívül: igen, lányok is hívhatnak. Egyenjogúság, ugye... annyi ideig tart, amíg jól érzitek magatokat együtt. Ne legyen az első sok óra, de ne is 2 perc.

A beszélgetés itt ismerkedés: tehát magadról beszélj, és őt kérdezd magáról.

Ha egyszerre többel is ismerkedsz, az kényes dolog... beszélgetni még lehet, de ha már komolyabbra fordul a dolog, azt inkább csak eggyel kéne elkövetni. És persze, ha kérdezi, meg kell mondani, hogy más után is érdeklődsz, és hogy még nem tudtál dönteni, de igyekszel hamarosan.

2010. jan. 30. 22:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!