Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randinak jó a mozi?
15/F vagyok.
Néhány napja (5) megismertem egy lányt (14 éves) facebookon, tetszik nekem és valószínűleg én is neki.
Elszeretném már hívni, mert félek késő lesz.
Van a közelben egy mozi.
Mivel nappal szinte csak a Madagaszkár pingvinjei-t adják, ezért gondolom azt néznénk meg, bár nem tudom jó ötlet-e?
Tudom, hogy a mozi nem a legjobb, mert nem tudunk közben beszélgetni, de előtte/utána tudunk, és én amúgy sem vagyok az a rettenetesen sokat beszélő ember, tehát így legalább lesz egy biztos téma.
Én sem csípem a mozit.Nem az, hogy nem lehet közben beszélgetni (bár elég nyomós ok ellene), de mostani árak mellett elég durva.Mármint nem vagyok egy spórolós ember, de 2000 /fõvel számolhatsz.Most vagy megkéred, hogy fizesse a saját jegyét (elsõ randin szerintem bunkóság, mivel te hívtad el, még akkor is, ha a kaját te veszed neki) vagy kiperkálod a 4 rugót, amit én kicsit soknak gondolok úgy, hogy személyesen nem ismeritek egymást, nem tudjátok, hogy mennyire jöttök ki szemtõl-szembe.
Sokkal jobb egy sima séta, valahol enni valamit (nem étteremben) és megismerni egymást.
Itt 600 Forint egy film.
Tehát, 1200, ha veszek neki még valami kis fisfost akkor 2000.
Az szerintem nem annyira sok.
"Az szerintem nem annyira sok."
Kérdezd meg a faterodat, hány órát gürizik érte?
Ahhh mozi tökéletes *.*
Nincs is romantikusabb mint 2 és fél órán át egymásra sem nézni, majd fáradtan hazamenni utánna! Taps-taps-taps
Faterom közvetlen ezért semennyit nem dolgozott.
Ez az én pénzem, amit becsületes munkával kerestem (segédmunka). :)
Amúgy, köszi az ötletet!
Nálunk is holnap nyílik az adventi vásár, oda hívom valószínűleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!