Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 16 éves vagyok és még nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

16 éves vagyok és még nem voltam lánnyal. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Van egy lány akit kedvelek és ő viszont kedvel, de még nem voltam soha életemben lánnyal. Mit tegyek? Gondolom a dolog adja magát, de azért kéne a véleményetek.

Retardáltak kíméljenek.

16/F

2010. jan. 30. 13:08
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Valoszinuleg nem mindjart megdugnod kellene, csabitsd el, aztan szerintem majd adja magat a tobbi.

RJ 19/F

2010. jan. 30. 13:15
 2/13 A kérdező kommentje:
thx mondjuk elég szarul fogalmaztam nem mindjárt megdugni akarom csak tudni, h hogyan fogjak hozzá
2010. jan. 30. 13:17
 3/13 A kérdező kommentje:

(magához a kapcsolathoz)

na a lényeget érted :D

2010. jan. 30. 13:17
 4/13 anonim ***** válasza:

finoman jelezz neki h tetszik neked és ha veszi az adást és neki is tetszel akkor reméljük h ő is jelz ezt neked és aztán mehet komolyabban a dolog(nem a szexre értem,hanem h randi, egyre többet találkoztok,és hasonlók)

:)

2010. jan. 30. 13:30
 5/13 anonim ***** válasza:
huh még nem voltál lánnyal nagy ügy...épp ez az időszak h kipróbáld magad.. nem gáz nyugi ;) ő is megérti majd
2010. jan. 30. 14:04
 6/13 anonim ***** válasza:

Én meg 18leszek lassan,és én nem voltam még lánnyal.

Na ez mekkora égés?

2010. jan. 30. 14:12
 7/13 anonim ***** válasza:
45%

18 évesen és nem voltál lánnyal? Ez nem gáz, simán loser vagy.

Te pedig ne izgulj, nekem az első barátnőm 15 évesen volt és minden szépen adni fogja majd magát :)

2010. jan. 30. 14:19
 8/13 anonim ***** válasza:
Még nem voltál lánnyal? Miért ? Fiúval igen? XDXDXD
2010. jan. 30. 16:46
 9/13 anonim ***** válasza:
70%

Utolsó: Ennyire hülye nem lehetsz,de ha érdekel fiúval se voltam és transzvesztitával se. (mielőtt megkérdeznéd)

"18 évesen és nem voltál lánnyal? Ez nem gáz, simán loser vagy. "

1. Ne lúzerezz,mert nem ismersz.

2. Ha akartam volna lehettem volna,az az én dolgom miért nem.

3. Hogy te végigk*rtál fél telepet,az a te dolgod.

4. Nekem az jelent valamit,hogy (még nem vagyok 18,de leírtam. Értő olvasás 1-es) 18éves koromig szűz legyek. Bár erre sokan sz@rnak,de engem érdekel.

2010. jan. 30. 17:40
 10/13 A kérdező kommentje:

Na ja vhogy én is gondoltam h magától menni fog a dolog, de azért gondoltam kikérem mások véleményét.

Köszönöm a tanácsokat.

2010. jan. 30. 20:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!