Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha az első randin érzem egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha az első randin érzem egy srácról hogy nem annyira jön be, akkor ez már nem fog változni?

Figyelt kérdés
Szóval randi alatt elnézegettem és beleképzeltem a helyzetbe magam hogy jó érzéssel töltene-e el, ha megcsókolna, de nem éreztem azt hogy csókolózni szeretnék majd vele. Szerintetek hagyjam a francba vagy talizzak még vele,hátha megkivánom a pasit?
2010. jan. 30. 12:00
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Ne dönts ilyen hamar, mióta ismeritek egymást?
2010. jan. 30. 12:02
 2/12 anonim ***** válasza:
korotok?
2010. jan. 30. 12:03
 3/12 A kérdező kommentje:

Én 25 a srác 27

párszor taliztunk eddig,de konkrét randi csak egy volt

2010. jan. 30. 12:19
 4/12 anonim válasza:

randizz vele.

nekem sem volt túl kellemes az első randi most meg minden tökéletes :)

21 L

2010. jan. 30. 15:32
 5/12 anonim ***** válasza:
még párszor talizz vele ilyen gyorsan nem lhet dönteni
2010. febr. 13. 15:48
 6/12 anonim ***** válasza:
70%
Gyerekek, az első 4 percben mind a két fél erős véleményt alkot. Ez nem azt jelenti, hogy nem fog semmi változni, de az első benyomás a legmeghatározóbb.
2010. febr. 13. 15:51
 7/12 Beviz Elek ***** válasza:

Végülis már 25 éves vagy. A véleményed változhat. Kb 18 alatt nem változna, mert akkor mindenféleképpen a külső számít (mind2 nemnél). Nálad már bármi megtörténhet :)

Ha nem vele, akkor a kövivel, de boldog leszel. :)

2010. febr. 13. 15:56
 8/12 anonim ***** válasza:

Nekem ugyanez volt,de aztán megváltozott és megtetszett.

Találkozz vele szerintem.

2010. febr. 13. 16:14
 9/12 anonim ***** válasza:

Ha már a randin egy félora után igy gondoltad akko a pasi nem érdekel meg téged és szerintem haggyad mert ha így érzel az akkor nem fog változbni

:D

2010. febr. 13. 16:20
 10/12 anonim válasza:

Én minden randin ezt éreztem, és eddig soha nem változott a véleményem... Nálam az első 5 percben eldől a dolog, onnantól szegényke mindegy, hogy mit csinál, ha nem tetszik, nem tetszik.

19/L

2010. febr. 13. 16:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!