Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok szeretik ha kapnak virágot a 18. születésnapjukra?
18 szűletés naprára szeretnék adni a majdnem barát nőmnek. remálem nem vágná a fejem hez.
Vagy mitkelene venem neki?
hát tuti nem. igaz nekem volt olyan mikor tini voltam hogy kaptam egy futol virágot mert tetszettem neki aztán mindenki azzal csúfolt. igaz nekem nem jött be srác de a virág jól esett és elég szar helyzet volt mert nem tudtam mit kezdjek vele. de pl mikor pasimtol kaptam virágot annak nagyon örültem, én a 18-ra az aktuálistol 17 szál fehér és egy vörösrózsát kaptam. na ez egy nagy nagy plussz pont volt.
17 évesen mindegy kitöl kapok örülök neki mint majom a farkának. de persze a legértékesebb a férjemtöl kapott. ami hála isten sokszor megtörténik.
de pl a baatnöm kapott a friss pasijátol egyszáll viágot erre a csaj meg leszolta hogy miért egy száll na többet nem kapott.
szóval ha fejedhez vágja lehet örül neki csak a helyzettel nem tud mit kezdeni. kérdés pl családjában milyen a szokás, máskor is szokott-e virágot kapni stb... de szerintem 18 évesen már elég idös egy ilyen helyzetet kezelni.
Én is imádom, ha virágot kapok, de voltak rossz tapasztalataim még fiatalon (15). Volt egy srác, akivel találkozgattam egy ideig, tőle rendszeresen kaptam friss virágot (nem boltit). Egyszer egy gyönyörű mezeivirág-csokrot hozott, de nagyon ciki volt a helyzet, mert allergiás vagyok, és taknyoltam, könnyeztem egész nap és bedagadt, vörös szemekkel nem volt olyan kellemes sétálni a városban. De annak is örültem azért. :)
A másik illúzióromboló helyzet az volt, mikor tesco-s szatyorból vette elő a nyári melegben már teljesen elfonnyadt virágot... Ha ilyen hibákba nem esel, akkor nagyon fog neki örülni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!