Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit gondoltok erről?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés

17 éves lány vagyok.A körülöttem lévő korombeli lányoknak már van barátjuk,és most az a téma,hogy nekem miért nincs.Magam is elgondolkoztam rajta,és szerintem azért,mert "tudat alatt" kivonom magam mindenből.Nem igazán járok bulizni,nem az én műfajom.Inkább egy mozi,séta,beszélgetés.Mondják is,hogy így ne is várjam hogy találok valakit,amikor nem járok sehova.Viszont én úgy érzem,hogy az életem jó így ahogy van,és nem fogok csak azért változtatni rajta,hogy legyen pasim.Ilyen vagyok,és nem hiszem,hogy a későbbiekben változnék.Ez azt jelenti,hogy örökké egyedül maradok?Szerintem ez hülyeség.És nincs azzal semmi gond(gondolom én), hogy ennyi idősen még nem volt barátom.Vagy ez már bűn és szégyelljem magam?

Mit gondoltok erről?

2010. jan. 29. 21:28
1 2 3
 11/30 LN09 ***** válasza:

Értelmes lány vagy!!! Maradjon is így! Az meg ne bántson, hogy mások mit mondanak!

Lebegjen az a szemed elött, hogy te különb vagy mint ők, és esetleg nem jutsz oda ahova ők eljuthatnak ( félresikerült párkapcsolat, korán szülés, aztán otthagyják ) Stb...

Anno én sem jártam bulizni, sőt! Mégis van egy lassan 10 éves kapcsolatom aki azóta férjem lett.

És öszintén szólva nem is vonz a buli, a haverok...

Szóval csak példa lehetnél a többi 17 éves lány elött!!!!

2010. jan. 29. 22:01
 12/30 A kérdező kommentje:
köszönöm!:)
2010. jan. 29. 22:05
 13/30 anonim ***** válasza:

Nem rossz a felfogásod... hogy miért, á sok oka van annak. De úgy Isten igazából beleuntam én abba, hogy a nőkkel foglalkozzak. Nem sértésből mondom, én annyiszor és annyiképp próbálkoztam egyszerüen tanácstalan vagyok. Nem érdekel ez a dolog jó ideig, az tuti.

Hát előttem is van, csak kerüld el azt, hogy úgy alakítsd mint én, napi 8 óra meló, egyetem meg házimunka. Van 1 legfejebb 2 szabad este 1 héten. Na nem épp jó megoldás ez sem.

2010. jan. 29. 22:07
 14/30 A kérdező kommentje:
utolsó nem igazán értelek...
2010. jan. 29. 22:09
 15/30 anonim ***** válasza:
Na nembaj nem írom le ismét, lényeg. Használd ki az időt, ezt mindenféle képpen értem én.
2010. jan. 29. 22:10
 16/30 A kérdező kommentje:

ok,értem mire gondolsz...hogy most élvezzem ki hogy fiatal vagyok,mert később nem lesz rá alkalmam?

szeretek egyedül lenni,de legfőképp azért,mert sokszor már nagyon irritálnak a felszínes csőlátású emberek.komolyan,mintha nem tudnának gondolkozni,nincs semmi önértékelésük(tisztelet a kivételnek).és sajnos ilyen emberek közt nem igazán tudom jól érezni magam.

lehet ebből azt lehet levonni,hogy egy magábafordulós,depresszióhajlamos lány vagyok,ami persze nem igaz.egyszerűen csak jó lenne,ha találkoznék valakivel,aki ilyen értelemben hasonlít rám.sok barátom van,sokmindenkivel jó a viszonyom,csak egyszerűen nincs senki,akivel egy kicsit értelmesebben el lehet beszélgetni.ez hiányzik nagyon.

2010. jan. 29. 22:17
 17/30 A kérdező kommentje:
és örülök,hogy ilyen rövid idő alatt ennyi válasz érkezett!jól esik,köszönöm!:D
2010. jan. 29. 22:19
 18/30 anonim ***** válasza:
Én nem feltétlen most párkapcsolat terére értettem. Minden féle képp fiatal kor a legszebb őregek szerint, habár én még nem tapasztaltam semmi szépséget.
2010. jan. 29. 22:20
 19/30 A kérdező kommentje:
megkérdezhetem hogy hány éves vagy?
2010. jan. 29. 22:21
 20/30 anonim ***** válasza:
elöbb írtam, 19.
2010. jan. 29. 22:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!