Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok erről?
Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok.A körülöttem lévő korombeli lányoknak már van barátjuk,és most az a téma,hogy nekem miért nincs.Magam is elgondolkoztam rajta,és szerintem azért,mert "tudat alatt" kivonom magam mindenből.Nem igazán járok bulizni,nem az én műfajom.Inkább egy mozi,séta,beszélgetés.Mondják is,hogy így ne is várjam hogy találok valakit,amikor nem járok sehova.Viszont én úgy érzem,hogy az életem jó így ahogy van,és nem fogok csak azért változtatni rajta,hogy legyen pasim.Ilyen vagyok,és nem hiszem,hogy a későbbiekben változnék.Ez azt jelenti,hogy örökké egyedül maradok?Szerintem ez hülyeség.És nincs azzal semmi gond(gondolom én), hogy ennyi idősen még nem volt barátom.Vagy ez már bűn és szégyelljem magam?
Dehogy maradsz egyedül! =) Én is ilyen vagyok, mégsem vagyok egyedül.. és amúgy igazad van. Divatból ne járj senkivel... figyeld csak meg, egy véletlen folytán majd találkozol valakivel, akibe beleszeretsz, járni fogtok, és Ő majd megbecsül..
2010. jan. 29. 21:30
2/30 anonim válasza:
Teljesen jo gondolkodasu fiatal lany vagy. Miert bantja ez a baratnoidet, foglalkozzanak sajat magukkal. Majd egy nap rad talal egy hasonlo gondolkodasu fiu es nagyon boldogok lesztek. Ismerkedni (erdemszeruen) ugysem a diszkoban lehet. (sajat velemy es tapasztalat)
2010. jan. 29. 21:31
3/30 anonim válasza:
Egyszer biztos lesz valakid, hacsak nem vonulsz apácának.
2010. jan. 29. 21:33
4/30 A kérdező kommentje:
köszönöm hogy ilyen gyorsan válaszoltatok!:)
örülök hogy ti is így gondoljátok,csak hát manapság amikor szóba kerül,hogy még nem volt senkim,nagy csodálkozó tekintettel néznek vissza rám:)
2010. jan. 29. 21:35
5/30 anonim válasza:
ne parázz ilyesmire... szerintem se egy nagy partyn találkozol a nagy Ővel. tökre bírom az ilyen típusú embereket, mint te. :D jó arc lehetsz. és tényleg ne gondolj ilyeneket, száz, hogy nem maradsz egyedül, vannak még azért, (ha nem is többségben), ilyen emberek.
2010. jan. 29. 21:46
6/30 A kérdező kommentje:
köszönöm a biztatást!
én meg az olyan típusú embereket bírom,mint te!:D
látom vannak még jófejek a világban...;D
2010. jan. 29. 21:49
7/30 anonim válasza:
te csak 17 vagy... előtted az élet, én 19 és fiu, barátnő sehol, kilátás nulla, igaz most it itthon hallgatom a zenét... na de mindeggy. Én vonulnék apácának de elég nehéz lenne a műtét...
2010. jan. 29. 21:56
8/30 A kérdező kommentje:
és miért vonulnál apácának?
2010. jan. 29. 21:57
9/30 A kérdező kommentje:
és 2 évvel vagy öregebb,mint én,és már "nincs" előtted az élet???Én meg várom hogy "öregedjek",mert a 16-17 évet az emberek a felelőtlen,felszínes kis libákkal azonosítják,ami én véleményem szerint nem vagyok.
2010. jan. 29. 21:59
10/30 A kérdező kommentje:
és péntek este van,mindenki partizik,én itthon és jól érzem magam.:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!