Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyit költenek rátok egy átlagos randin?
10-20 ezer között
:D gondoltam akkor már ne töröm meg a láncot.
Amúgy nem szeretem ha költenek rám úgyhogy minél kevesebbet annál kevésbé érzem magam kellemetlenül
Havi 80ezres fizetèsből sajnos nem lehet 30-40ezret költeni egy randin egy csajra.
Szomorù dolog ez ès kètoldalú.Egy mert lenne olyan nő akire költenèk ennyit mert aranyos kedves stb stb Viszont a fene megette azt ha csak a ráköltött pènzèrt szeret egy nő.
Nem költöttek rám eddig a hagyományos, átlagos randikon 1-2 ezernél többet. Fagyi, tea, esetleg limonádé, hangulattól és évszaktól függően. Max mozijegy. De ha mozijegyre meghívnak, a kaját pl én fizetem (van, hogy az drágábban jön ki, döbbenetes...).
Évfordulón, valaminek az ünneplésekor azért kicsit menő a szám. Akkor a 10-20 ezer az néha befigyel, de akkor nagyon kellemetlenül érzem magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!