Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, úgy is járnátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, úgy is járnátok velem, hogy kövér vagyok?

Figyelt kérdés
2014. nov. 21. 19:03
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nekem tetszenek a nagyobb darab pasik is de ne legyen túl kövér.
2014. nov. 21. 19:20
 12/15 anonim válasza:
amúgy igen az egykérdés hogy téged zavarna e ha a lány is dagi :)
2014. nov. 21. 19:21
 13/15 Hercegnő_: ) ***** válasza:

Ez nem hátrány.Az én barátom is ducibb,de a legédesebb is a világon.:)

Ha te is kedves,önzetlen vagy,jó kedvű és elfogadod magad,hidd el találsz majd egy barátnőt.

2014. nov. 21. 19:22
 14/15 anonim ***** válasza:
Én nem járnék kövér fiúval. Lehet ezért felszínesnek tartani de ha egyszer nem vonz a teste akkor veszett fejsze nyele a dolog elvégre minden kapcsolatnak fontos eleme a szex.
2014. nov. 21. 19:49
 15/15 anonim válasza:
Azért azt nagyon vicces hallgatni, amikor valaki kijelenti, hogy nála nem lényeg a kinézet. :) Szerintem simán bármelyik lány elé oda tudnék állítani egy olyan fiút, akivel nem jönnének össze, mert nem éppen esztétikus alkat :D Lehet ez a válasz szemétnek tűnhet, de ez az igazság. 16/F
2014. dec. 3. 22:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!