Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan hivjam el randizni?
Sziasztok.
Van egy csaj vasarnap megbokot a facebookon es en rairtam es azota mindenap eleg sokat besselunk leadta a szamat is meg kozolte hogy szimpatikus vagyok neki de kicsit parazok attol h hogyan hivjam el randizni es hogy hogyan fog sikerulni a randi mert nm akarom elszurni nalla mert nagyon bejon. Eddig meg csak fb-n beszeltunk semelyesen meg nm dumaltunk. Es azt is tudom h nm huzhatok sokat az idot mert akkor lecsapjak a kezemrol de nmbtudom hogy hova hivjam el elso randira.
pl felhívod egy két konkrét ötlettel
ne tökölj,mert elmegy a "vonat"
meg ő is várja,hogy végre lépj már
Szia :)
A szimpatikus vagy egyértelmű célzás arra hogy hívd el randira. Pl.: Van kedved egyszer elmenni valahova? Sétálni, sütizni, teázni, moziba. Most hétvégén rá érsz?
egyerüen csináld ezt besézlsz vele
"lenne kedved találkozni élőben jobb lenne szerintem "
másoldki , illeszdbe a csajhoz , csukd be a szemet és nyomj entert
ne fossá már , csaj oda van érted, csak arra vár h legyél bátor, hajrá töki
Vagy ne ennyire direkt módon hívd el...
pl: Fogajunk nem tudod ,h melyik a város legjobb kávézója majd ebből kihozod azt ,h ha szeretné megmutatod neki. Vagy pl elmondod,h szoktál a haverokkal biliárdozni,bowlingozni akkor elmondja ,h ő mennyire nem tud és ott a magas labda. Az nem számít ha te se tudsz hidd el. Nekem az ilyenek be szoktak jönni. De igazából ha bejössz a csajnak akárhogy hívod is el fog jönni veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!